Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho Ranieriju: ''Prestar si!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni trener Intera Jose Mourinho žestoko je reagirao na komentare koje je ovih dana o njemu imao Juventusov mu kolega Claudio Ranieri.

Mourinho je prvi započeo njihov sukob, kada je kritizirao Ranierija zato što nije osvojio mnogo trofeja u svojoj karijeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na putu za Berlin Realovci, čuvajte se: Prelijepa Španjolka stiže u Madrid donijeti sreću - Juventusu! Slika nije dostupna Tema dana Je li Mourinho u pravu kada se ljuti na suca utakmice u Muenchenu?

''Za razliku od Mourinha, ja ne moram osvajati da bih bio siguran u ono što radim. Ja mogu podnijeti poraze i znam na njih pozitivno reagirati,'' odgovorio mu je Juventusov trener Claudio Ranieri.

Mourinho je na ovu provokaciju krenuo s uvredama na račun godina i sposobnosti svojeg rivala.

''Ranieri ima pravo. Ja trebam trofeje da bih bio siguran u ono što radim. Zato sam i osvojio toliko toga u karijeri. Za razliku od mene, on ima mentalitet po kojem pobjeđivanje nije najvažnije i sa svojih 70 godina dosad je osvojio samo Superkup i par manjih turnira. On je prestar da bi promijenio svoj mentalitet,'' izjavio je žestoki Mourinho.

56-godišnji Ranieri prije svog dolaska u Chelsea osvojio je tek Kup Italije s Fiorentinom i Kup Španjolske s Valencijom. Abramovich ga je doveo na Stamford Bridge, gdje nije uspio osvojiti ništa, iako je imao jaku momčad na raspolaganju. Nakon Ranierija, u klub je stigao Mourinho, koji je s Chelseajom osvojio dvaput Premiership, dvaput Liga kup i jednom FA kup. Ipak, nekoliko godina kasnije i Murinho je dobio otkaz, i sad su obojica stigli u talijansku ligu.

Ranieri će se imati prilike revanširati Mourinhu 23. studenog, kada će njegov Juventus igrati u gostima protiv Portugalčevog Intera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene