Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho: Nisam provokator, samo branim svoju momčad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Intera Jose Mourinho inzistira kako on nije problematična osoba već da je u verbalnom sukobu s izvršnim direktorom Catanie Pietrom Lo Monacom samo branio svoju momčad.

"Nije istina da moj svaki komentar pokrene neke kontroverze jer to ni nije moja namjera. No, ako netko napadne moju momčad, ja ću je braniti to je sigurno", kazao je Mourinho. 

Pročitajte i ovo Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Naime, nakon subotnje utakmice protiv Catanie koja je završila pobjedom Intera od 2:1 Portugalac je izjavio kako je Inter trebao pobijediti s najmanje 5:1 iako su oba pogotka za prvaka Italije postigli upravo igrači Catanie. Te su izjave naljutile i uvrijedile temperamentne Sicilijance, a izvršni direktor Catanie Pietro Lo Monaco mu je čak poručio da ne dolazi na Siciliju i da je sramota što slavne Nerazzurre vodi "najveći lažac, brbljavac i bezobraznik". Na tome dakako nije stalo. Bilo je tu još izjava poput 'razbiti zube' i slično. 

No, Talijani ovog vikenda očekuju novi verbalni rat. Naime, Inter putuje u Torino gdje će igrati protiv Juventusa, a upravo je njihov trener Claudio Ranieri prvi koji je s kontroverznim Portugalcem došao sukob nedugo nakon što je stigao na čelo talijanskog prvaka. 

>> Mourinho razbijesnio Sicilijance - direktor Catanie bi mu 'rado razbio zube'

>> Mourinho Ranieriju: ''Prestar si!''

Mourinho je pak 'bacio rukavicu' i trenerima iz Premier lige izjavom kako se bliži ponovna dominacija talijanskih momčadi u Ligi prvaka kao što je bilo 80-ih i 90-ih godina. 

"Iako nema sumnje kako je najjača liga u Europi upravo Premiership, ja ću svakako dati sve od sebe da svoju novu zemlju i novu ligu dovedem u sam vrh. Mislim da će u idućih nekoliko godina Italija ponovno biti destinacija kojoj će težiti najbolji igrači. Talijanski nogomet je izgubio igrače i kvalitetu. Strasti nije nestalo, ali povjerenje pomalo i jest. bilo je tu svega, i nasilja i prijevara na utakmicama, a takvo što nije dobro za kredibilitet", kazao je Mourinho.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene