Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester City u euforiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok njihov puno uspješniji susjed United zauzima tek 15. mjesto na ljestvici najjače svjetske lige, City je u totalnoj euforiji. Novi vlasnik najavljuje osvajanje prvenstva sljedeće godine, a igrači se nakon demoliranja Portsmoutha osjećaju, kako kažu, nepobjedivima.

Sutra će najpopularniji klub u gradu Manchesteru i službeno dobiti novog vlasnika koji je već najavio titulu dogodine te ulazak u Ligu prvaka nakon ove sezone. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao Slika nije dostupna City poručio Brazilcu Ronaldu: ''Više nas ne zanimaš!''

Nedjeljna pobjeda u kojoj je Portsmouth primio šest komada, a nije dao ni jedan, dignula je razumljivo igrače do neba. 

>> Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao

Robinho zasad igra fenomenalno, prilagodba mu očito nije potrebna, a 32 milijuna funti, koliko ga je City platio, sada se čini potpuno opravdano potrošen novac.

Vezni igrač Stephen Ireland najbolje je opisao stanje u svlačionici: 'U ekstazi smo, u oblacima... jedva čekamo sljedeće utakmice jer smo u strašnoj formi. U ovom se trenutku osjećamo nepobjedivi', prenosi britanski The Sun.

'Samopouzdanje nam daje i uprava i navijači. Sve se poklopilo i igramo najbolje što možemo', euforičan je Ireland.

U ekstazi smo, u oblacima... jedva čekamo sljedeće utakmice Dotaknuo se i njihovog najvećeg pojačanja Robinha: 'Razumijemo se iako on ne govori tečno engleski. Popričao sam nekoliko puta s njim i stvar je samo u međusobnom razumijevanju na terenu.'

Riječi hvale ima i za pojačanje iz HSV-a Vincenta Kompanyja za kojeg kaže da im je itekako potreban. Bivši Olićev suigrač, po riječima Irelanda, na terenu puno pridonosi svojim iskustvom iako nije u poznim igračkim godinama.

'Mi smo prava momčad koja se međusobno podupire i hrabri. Nema ljubomore i svi su 100 posto iza momčadi', kaže Ireland, no vidjet ćemo što će biti ako kola eventualno krenu nizbrdo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene