Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lige prvaka, 2. pretkolo: Dinamo pregazio Domžale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni hrvatski nogometni prvak lako se u prvoj utakmici obračunao sa slovenskim Domžaleom. Dinamo je u gostima pobijedio s 3:0 i praktički osigurao 3. pretkolo Lige prvaka.

I ove godine slovenski se prvak Domžale pokazao kao preslab protivnik za naš Dinamo, koji će gotovo sigurno igrati u 3. pretkolu Lige prvaka, gdje ga čekaju znatno jači protivnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuna euforija VIDEO Pogledajte reakciju Realove klupe na asistenciju Luke Modrića: Nastala je ludnica Slika nije dostupna Na vrlo okrutan način Strava u Sloveniji: Mladić (24) ubio djeda, baku i strica, krvav i sa nožem u ruci mirno dočekao policiju

Dinamo je sve riješio već u prvom poluvremenu. Sjajnim udarcem iz daljine Vrdoljaka u 11. minuti plavi su poveli, da bi Sammir u 20. izborio kazneni udarac, koji je sam realizirao. Pobjedu je potvrdio Tadić u 40. minuti, na asistenciju Sammira.

U drugom dijelu Dinamo je rutinski priveo utakmicu kraju, a rezultat se nije mijenjao.

Trener Branko Ivanković može biti jako zadovoljan nastupom svoje ekipe, koja je tehnički i taktički potpuno nadvisila slovenskog protivnika. Pravu snagu Dinama tek ćemo vidjeti, no nakon ove izvrsne pobjede nastavak europskih natjecanja za Dinamo iščekivat ćemo s puno optimizma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene