Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: Dinamo sačuvao prednost i prošao dalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka Dinamo je na Maksimiru pobijedio Domžale rezultatom 3:2. Trijumf plavima donio je Dino Drpić, pogotkom u 84. minuti.

Slovenci su u Maksimir došli nakon katastrofalnog poraza kod kuće 0:3, i bilo je jasno kako će aktualni hrvatski prvak s lakoćom izboriti prolazak dalje i dvoboj protiv ukrajinskog Šahtara. Tako je i bilo, no ovaj je put Domžale odigrao puno bolju utakmicu, a Dinamo je do pobjede došao tek pred sam kraj utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuna euforija VIDEO Pogledajte reakciju Realove klupe na asistenciju Luke Modrića: Nastala je ludnica Slika nije dostupna Na vrlo okrutan način Strava u Sloveniji: Mladić (24) ubio djeda, baku i strica, krvav i sa nožem u ruci mirno dočekao policiju

Zagrepčani su poveli pogotkom Bišćana 17. u minuti, nakon velike pogreške gostujuće obrane. Na odmor se ipak otišlo s nerješenim rezultatom, nakon što je Brezič zabio za 1:1.

Mirko Hrgović iz slobodnog udarca u 50. minuti zabio je svoj prvi pogodak u plavom dresu, nakon čega je doživio buran pljesak neradikalnog dijela maksimirske publike. Slovenci se nisu predali, i nakon jednog kornera Zec je izjednačio za 2:2. Ipak, Dino Drpić je u 84. minuti donio pobjedu Dinamu, lijepim pogotkom glavom.

Europska sezona za plave se nastavlja već za tjedan dana. Dinamo ide na gostovanje u Donjeck, gdje će snage odmjeriti protiv Šahtara. Tek tada ćemo saznati koliko hrvatski nogometni prvak vrijedi u europskim okvirima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene