Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Lampard ipak u Inter

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski mediji prenose kako su u milanskom Interu prilično uvjereni da Frank Lampard dolazi na San Siro, posebno nakon što je na Stamford Bridge za 9,7 milijuna funti stigao Potrugalac Deco.

Iako je prije nekoliko dana Jose Mourinho izjavio kako ne vjeruje da će ove sezone uspjeti dovesti Franka Lamparda u Milano, možda ipak nije bio u pravu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho razbijesnio Sicilijance - direktor Catanie bi mu 'rado razbio zube' Slika nije dostupna FOTO: Luis Figo voli usko!

30-godišnjem Lampardu Inter navodno nudi četverogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna funti (30 milijuna eura) i priliku da ponovno zaigra pod svojim najdražim trenerom - Mourinhom. 

Iako predsjednik kluba Massimo Moratti još nije ništa objavio u vezi Lampardova transfera, mediji pišu kako se samo čeka da se Englez vrati s odmora koji provodi na Siciliji. 

Mediji prenose kako je Lampardovu odluku o odlasku iz Londona ubrzao dolazak Deca na Stamford Bridge, unatoč tome što mu je Chelsea navodno nudio dugogodišnji ugovor. No, kako već prošle godine nisu zadovoljeni njegovi prohtjevi da bude jednako plaćen kao Michael Ballack i Andrij Ševčenko (radi se o 130.000 funti tjedno), Lamps ni tada nije htio produžiti postojeći ugovor. 
Do isteka mu je naime, ostalo samo još godinu dana, pa bi
prema FIFA-inom pravilu, mogao sam otkupiti posljednju godine ugovora i time si omogućiti da ide gdje god želi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene