Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventusovi navijači bijesni zbog kupovine Poulsena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest da će sljedeće sezone u crno-bijelom dresu nastupati danski veznjak Christian Poulsen naljutila je Juventusove navijače, koji ga ne smatraju dovoljno dobrim za svoj klub.

Poulsen je talijanskoj javnosti ostao poznat po sukobu s Francescom Tottijem 2004. godine na Europskom prvenstvu, kada je provocirao talijanskog veznjaka sve dok ovaj nije poludio i pljunuo na njega. Juventusovim navijačima taj je incident ostao u sjećanju, pa im vijest o prelasku Poulsena iz Seville u Juventus za 10 milijuna eura nije dobro sjela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Benitez prelazi u Juventus? Slika nije dostupna Ranieri gubi posao u Juventusu?

Bianconeri također smatraju da je riječ o igraču koji svojom tehničkom potkovanošću zaostaje za standardima kluba kao što je Juventus. Da pokažu svoje nezadovoljstvo, navijači su na trening igralištu Juventusa izvjesili transparent, na kojem piše: ''Ovo je smiješno, kupili ste još jednog lošeg igrača: Poulsena.''

Nije tajna da su Juveovi navijači priželjkivali dolazak Xabija Alonsa u klub, o čemu se pričalo prije nekoliko tjedana, no želje im se nisu ispunile. Trenutno u veznoj liniji Juventusa igraju Sissoko i Christian Zanetti, pa i nije iznenađenje što su navijači priželjkivali dolazak tehnički potkovanijeg igrača.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene