Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Fernando Torres uništio Everton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liverpool je osvojio važna tri boda na teškom gostovanju kod gradskih rivala Evertona, rezultatom 2:0. Pobjedu je Redsima donio Fernando Torres, golovima u 59. i 62. minuti.

Liverpool je nastavio svoj niz nepobjedivosti, koji se sad već protegnuo na 13 utakmica zaredom. Protiv Evertona je bilo zbilja gusto, u Merciside derbiju, no kada imaš u napadu genijalca kao što je Fernando Torres velike su šanse da ćeš osvojiti tri boda u izjednačenim utakmicama. Istina, domaći su imali mnogo svojih prilika, ali iskusni Liverpool na kraju odlazi pobjedonosno sa za njih jednog od najtežih gostovanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Britanija: Podignute optužnice za ubojstvo 11-godišnjaka Slika nije dostupna Cijeli Anfield pjevao 'You'll never walk alone' za roditelje ubijenog dječaka

Ključne tri minute dogodile su se početkom drugog poluvremena. U 59. minuti Robbie Keane ubacio je loptu za Torresa, koji je neumoljivo šalje u mrežu za 1:0 Redsa. Everton se još nije oporavio od šoka, a zatim im je Torres u 62. minuti ponovo zabio.

Liverpool je sada prešao na tablici vodeći Arsenal i ima dva boda viška, no Topnici će večeras u 18:30 imati priliku pobjedom protiv Hulla vratiti vodeće mjesto na tablici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene