Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamo: Šteta na travnjaku oko 100.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dinamu je uspješno završena borba za spas travnjaka. Nakon što ga je u subotnjoj noći nekoliko maloljetnika zalilo pjenom za gašenje iz ukradenih vatrogasnih aparata, u Maksimiru su brzom intervencijom ipak uspjeli sačuvati travu.

Uništeno je stotinjak četvornih metara, no ipak neće biti potrebno dopremiti novi travnjak iz Austrije. Šteta iznosi oko sto tisuća eura, a bit će potrebno još mjesec dana da se maksimirska trava u potpunosti oporavi.

Pročitajte i ovo Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra" Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

Vratar Tomo Butina govorio je danas o Dinamovom ovosezonskom putu u Ligu prvaka. Prema njegovom mišljenju europske ambicije najviše ovise o ždrijebu. 

>> Provalili na Dinamov stadion i vatrogasnim aparatima pošpricali travnjak

„Isključivo ovisimo o sreći. Ima toliko klubova s tolikom kvalitetom, tolikim budžetom i moći da im Dinamo u ovom trenutku ne može parirati. Ostalo je stvar sreće. Opet, bilo bi šteta ne iskoristiti dobar ždrijeb.“

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene