Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham: Capello je najbolji izbornik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham, bivši kapetan Engleske i čovjek koji je 'skupio' više od 100 nastupa zanacionalnu vrstu, ocijenio je Fabia Capella najboljim engleskim izbornikom s kojim je ikada radio.

Talijan je Englesku doveo u sam vrh kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo 2010. upisavši maksimalne četiri pobjede. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea Slika nije dostupna Beckham: Dobili smo tešku skupinu

>> Gerrard i Rooney za uvjerljivu pobjedu Engleza

'Ovakvo samopouzdanje reprezentacija već dugo nije imala. Zaista uživam u ovim kvalifikacijama i počašćen sam što mogu sudjelovati u momčadi koja igra tako dobar nogomet', kazao je 33-godišnji Beckham.

'On je najbolji izbornik s kojim sam do sada radio. Znam kako radi, poznajem ga još iz Real Madrida gdje je došao kada sam ja odrađivao svoju posljednju sezonu. A koja je bila vrlo uspješna', kazao je Beckham. 

'On je trener koji zna kako pobijediti, vrlo je strastven i sve o čemu razmišlja je nogomet. Da, on jest i obiteljski čovjek, ali kada je s momčadi, jedino što mu je važno je uspjeh'.

'Ako igrači naporno rade, ako su ozbiljni i profesionalni, onda je on osoba prava osoba za rad'. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene