Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljutiti Dudu: U Ligi prvaka dokazat ću da sam u formi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eduardo da Silva u prve dvije kvalifikacijske utakmice za Hrvatsku nije postigao gol, ali poručuje kako nije zaboravio zabijati i da je ponovno onaj stari.

Od kada se nakon teškog loma noge protiv Birminghama, zbog čega nije igrao punih devet mjeseci, Eduardo da Silva vratio na terene sve su češće kritike kako će 'teško više biti onaj stari'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon - Eduardo u šetnji! Slika nije dostupna Ekskluzivno Da Silva: 'Sad sam puno bolje'

U međuvremenu su ga napale i mnoge druge ozljede jer nakon dugog oporavka mišići nisu najbolje reagirali na najveća opterećenja.

Nakon kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Grčke te blijedih 0-0 većina komentara bila je kako bi 'stari Eduardo od dvije prilike, koje je imao u završnici, jednu sigurno spremio u mrežu Grčke'.

Priče kako nisam u formi i slično nisu točne. Osjećam se sjajno Kritike kako bi 'da nešto vrijedi sigurno igrao u Arsenalu kod Arsenea Wengera, a ne u ukrajinskom Šahtaru' i slično nisu mu se baš dopale, kao i napisi po novinama kako je igrama u Hrvatskoj potvrđeno da više nije ni blizu Eduarda koji je bio prvi napadač Hrvatske u kvalifikacijama prije teškog loma noge.

'Te priče kako nisam u formi i slično nisu točne. Osjećam se sjajno, a to što sam protiv Latvije slabije odigrao i što nisam zabio Grčkoj nije pravi pokazatelj. Jedva čekam nastupe za Šahtar u Ligi prvaka gdje ću svima pokazati kako nisam zaboravio postizati golove!', rekao je za GOL.hr Eduardo nakon utakmice.

'U Šahtaru igram na svojoj prirodnoj poziciji isturenog napadača i trener mi ne mijenja pozicije kao prije u Arsenalu kad sam igrao lijevo ili desno iza napadača. ', dodao je Dudu.

Promašaje protiv Grčke, s kojom će Hrvatska uzvrat igrati za godinu dana (7. X. 2011.) prokomentirao je riječima:
'Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo svoje prigode, ali lopta nije htjela u gol. Slično je bilo i u pretprošlim kvalifikacijama s Rusijom kada smo ih potpuno nadigrali (0-0).

Siguran sam da smo bolji od njih, pa Grci u Zagrebu nisu imali niti jedan korner i niti jednu čistu priliku! Grci će na uzvratu Ateni igrati otvorenije, a tu vidim našu šansu da ih iznenadimo i u Hrvatsku donesemo sva tri boda', završio je Dudu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene