Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski Grci o Grčkoj: Bolji smo, pobjeđujemo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Rukavina i Velimir Zajec odlično poznaju reprezentaciju Grčke i pozivaju na oprez, no uvjereni su u pobjedu Hrvatske.

Pojačanje zagrebačkog Dinama i budući reprezentativac Hrvatske Ante Rukavina, bivši igrač Panathinaikosa, poznaje reprezentaciju koja večeras gostuje u Maksimiru bolje od većine hrvatskih reprezentativaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nemirno tlo Potres pogodio Grčku Grčke hitne službe ispred brodarske tvrtke u Ateni Drama u Grčkoj Stravična pucnjava u Ateni: Bivši zaposlenik upao u tvrtku pa ubio tri osobe i presudio sebi

Grci uopće nisu loša momčad, većina tih igrača je igrala na Euru 2004. kada su bili europski prvaci. Ali – bolji smo od njih Ante Rukavina 'Grci uopće nisu loša momčad, većina tih igrača je igrala na Euru 2004. kada su bili europski prvaci. Većina je igrala i sa mnom u Panathinaikosu i znam sve o njihovim nogometnim kvalitetama, ali – bolji smo od njih!', rekao je za Jutarnji list Rukavina dodavši kako najveća opasnost vreba od Karagounisa kojeg naziva mozgom i srcem grčke momčadi.

'Ako je njegov dan, on će riješiti sve. Izuzetan nogometaš, visoke europske klase', rekao je Rukavina dodavši kasnije još nekoliko komplimenata na račun Karagounisa:

>> Olić: Budemo li svi na nivou, nema te obrane koja nas može čuvati

>> Grci će iskušati provjereni recept za Hrvate

'On je vođa, lider igre, iza njega je puno velikih utakmica. Čvrstog karaktera i jednostavno – grčki nogometni bog'.

Velimir Zajec, bivši trener Dinama i igračka legenda Panathinaikosa, u kojem je jedno vrijeme bio trener i sportski direktor, o igri Grka u prvoj utakmici protiv Gruzije i iznenađujućeg izjednačenja za Večernji list je rekao:

'Dojam je neuvjerljiv. Obrana je imala velikih problema, ostavljala je Gruzijcima dosta prostora, a vezni red, najvažniji dio momčadi, djelovao je umorno. Protiv ovakvih Grka Hrvatska je veliki favorit, uvjeren sam u našu pobjedu!'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene