Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frank Mir tvrdi kako je pronašao Mirkove slabosti uoči međusobnog okršaja.

Frank Mir ne prestaje s analiziranjem načina Cro Copove borbe, iako mu je Mirko poručio da 'začepi usta'. Sada se za američke medije osvrnuo na, kako on kaže, prednosti i mane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

Čini mi se da je negdje između 2004. i 2006. možda imao malo oštećenje živaca u desnoj ruci 'Njegovi udarci su vjerojatno i dalje njegovo najjače oružje, mislim da i dalje ima dobru ljevicu, dobar 'aperkat'. Njegova desna ruka? Ne znam..., započeo je Mir svoju analizu Cro Copa te nastavio:

>> VIDEO Cro Cop: 'Dat ću sve od sebe, ako ne bude išlo, što je tu je'

'Muskulatura njegove desne ruke, gledao sam puno borbi s početka njegove karijere, i čini mi se da je negdje između 2004. i 2006. možda imao malo oštećenje živaca u desnoj ruci. Počeo je manje udarati desnicom, i struktura njegove desne ruke čini se slaba, što se vidi tijekom borbe kada zauzima određenu poziciju. Ne koristi dobro desnu ruku, možda zbog ozljede živca, a možda je u pitanju i ozljeda vrata', mišljenja je Amerikanac.

Mir tako ističe kako je Mirkova lijeva strana njegov najjači adut, 'ali i desna noga može raditi vrlo dobro'.

'Svejedno će me pokušati navlačiti da me udari lijevom nogom, htjet će da ga pratim i onda će pokušati uputiti udarac. Ljudi misle da se on povlači unazad a zapravo priprema udarac u glavu. Tako da, ako me i ozlijedi ja ću ići naprijed, neću mu ostaviti prostora, sudarit ćemo se kao dva bika', slikovit je bio Mir.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene