Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Džeko ponovno izazvao 'svađu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dieteru Hoeneßu, sportskom direktoru njemačkog prvoligaša Wolfsburga, već su prekipjele medijske priče koje njegovog BiH-napadača Edina Džeku sele iz kluba...

Nakon što je preseljen u 'pola' engleskog Premiershipa, a potom diljem Italije i Španjolske, medijski se oglašavaju i njemački potencijalni kupci. Tako je zabilježena ostala rečenica Bayernovog trenera Louisa van Gaala koji kaže:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šokantno i bizarno Pet gradova za koje nikad ne biste ni pomislili kako su se nekad zvali Slika nije dostupna VW izbacio nove fotke Polo R WRC verzije

'Ne običavam pričati o igračima koje nisam vodio, ali Edin je sjajan napadač i meni interesantan.'

Izazvala je ova izjava bijesnu reakciju Wolfsburgovog sportskog direktora koji je već nekoliko puta ustvrdio da Džeko nije na prodaju 'bez obzira na visinu ponude' koja stigne u klub.

'Dosta je toga više. Sto smo puta rekli kakav je naš stav i zaista ga više nema smisla ponavljati. Zato neću ništa niti reći', srdito je kazao Hoeneß.

U prošloj je sezoni 24-godišnji bosansko-hercegovački reprezentativac ponio naslov najboljeg strijelca njemačkog nogometnog prvenstva. U 34 odigrane utakmice postigao je 22 gola, a imao je i deset asistencija.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene