Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Bili smo visibabe sad smo suncokreti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamovi nogometaši progovorili su o trenutnoj formi i uzvratnom susretu s Györom.

Milan Badelj i Arijan Ademi odgovarali su na pitanja novinara. Tema je naravno uzvrat 4. pretkola Europske lige s mađarskim Györom. No, Badelj je prvo istaknuo kako njegove igre nisu bile na najvišoj razini u posljednje vrijeme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukavina doveo Dinamo na korak do Europske lige! Slika nije dostupna Gyor je ispit koji se mora položiti!

'Priznajem da nisam bio pravi, ali dižem se i igram sve bolje. Visibaba? Pa, i trener je rekao da smo prije bili visibabe a da smo sad suncokreti', kazao je Badelj.

Igrače posebno boli što nemaju pravu podršku s tribina. Dok na Poljud dolazi 35 tisuća gledatelja na Maksimir u zadnje vrijeme ne dolazi ni tisuća.

'Očekujem da će se navijači vratiti, imamo 2:0 protiv Györa i blizu smo ulaska u Europsku ligu.'

Vahid Halilhodžić unio je disciplinu među igrače, tako Badelj ističe da 'je možda prerano govoriti, ali misli da je Dinamo dobio fantastičnog trenera'. Istog mišljenja je i prinova iz Šibenika Arijana Ademi.

'Strog je trener, kad se radi radi se, ima tu i svega, i zafrkancije i svega al kad se radi radi se. Mislim da nam je stvarno pomogla i priča s njim, dosta smo pričali, imali smo dosta sastanaka i tu nas je digao i napunio samopouzdanjem', kazao je Ademi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene