Kamera sve snimila

Bila je članica kulta koja je 90-ih postala velika zvijezda, a onda je sve uništila skandalozna krađa koja je dospjela u medije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Winona Ryder danas je jedna od najpriznatijih glumica u Hollywoodu, no tijekom odrastanja nije mislila da je čeka svijetla budućnost.

Američka glumica i producentica Winona Ryder na sceni je već dugi niz godina, a pored velikih uloga koje je ostvarila u karijeri, tu ljepoticu često su pratili tabloidi zbog privatnog života i nekoliko neugodnih situacija koje je imala.

Pogledaj i ovo Amber Heard Depp (Foto: Getty) brani ga Bivša zaručnica stala u obranu holivudskog ljepotana: "Teško mi je povjerovati da bi on ikada bio nasilan"

Prije nekoliko dana ponovno je privukla pažnju medije kada je kolegu Mela Gibsona optužila da je homofob i antisemit. Ispričala je kako su bili na jednoj zabavi prije deset godina te su bili u društvu njezina dobrog prijatelja koji je homoseksualac. "Hoću li dobiti AIDS ako stojimo tako blizu?" navodno je Gibson pitao njezina prijatelja.

Ryder je istaknula kako se Gibson kasnije zbog svega ispričao, no njegov glasnogovornik istaknuo je kako je sve to potpuna laž. Winona je često pričala o situacijama koje su se događale iza kamera te je jednom prilikom pohvalila glumca Keanua Reevesa, za kojeg je rekla da je pravi džentlmen. Zajedno su snimali film "Drakula", a istaknula je kako je bio vrlo ljubazan prema njoj čitavo vrijeme.

Glumica je rođena u gradiću Winona u Minnesoti, po kojem je dobila i ime. Njezina majka Cynthia Palmer bila je bliska prijateljica s guruom Timothyjem Learyjem, koji je inače Winonin kum, a s kojim su živjele na jednoj farmi. Iako ne želi previše o tome govoriti, priznala je jednom prilikom da su ona i majka zapravo bile članice sekte.

Počela je glumiti kada je imala tek 12 godina, a u javnosti je često pričala o neugodnim iskustvima tijekom srednje škole, gdje su je kolege maltretirale. Čak i kada je snimila film "Bubimir", koji ju je proslavio, Winonu su nastavili maltretirati u školi. Patila je od depresije i anksioznosti, a kako je njezina karijera rasla, tako je ona postajala i sve veći mamac za paparazze.

Najviše pažnje dobila je 90-ih godina dok je bila u vezi s Johnnyjem Deppom. Ljubila je i Matta Damona, a od 2011. godine u vezi je sa Scottom Mackinlayjem Hahnom.

Mediji su se o njoj raspisali i kada je uhvaćena kako krade u jednom dućanu, a svaki su detalj izvukli na vidjelo. Optužena je da je ukrala haljinu vrijednu 5500 dolara iz dizajnerskog dućana na Beverly Hillsu. Završila je na sudu te je trebala platiti haljinu i sve sudske troškove, a imala je problema i s lijekovima i drogama tijekom suđenja. Kasnije je u intervjuima objasnila kako se sve to dogodilo dok je prolazila kroz teško razdoblje u životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene