Otkriven pokoji detalj!

Prekrasna vila u kojoj se Rimac oženio krije intrigantne priče, a procurile su i prve fotografije s njihove intimne ceremonije!

In Magazin: Mate Rimac In Magazin: Mate Rimac In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Rimac Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Prekrasno zdanje nalazi se u sastavu park-šume Marjan, a sagradio ga je na početku Prvog svjetskog rata 1914. poduzetnik Franjo Schiller i dao mu naziv vila Shiller. No vila mu je oduzeta u procesu nacionalizacije i 1947. postaje Titova rezidencija.

Naš poznati poduzetnik Mate Rimac (32) u četvrtak se oženio dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić (29). Imali su jednostavno vjenčanje, no mjesto na kojem se odvijalo nije nimalo skromno i nosi bogatu povijest. 

Pogledaj i ovo showbuzz divna objava Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

Riječ je o Vili Dalmaciji u Splitu, koja je poznatija kao Titova vila. Cijena boravka u njoj iznosi oko 28.000 kuna na dan, a najčešće je rezervirana dvije godine unaprijed. Prekrasno zdanje u sastavu park-šume Marjan nalazi se na zemljištu veličine 77.870 kvadrata. Na početku Prvog svjetskog rata 1914. izgradio ga je poduzetnik Franjo Schiller i dao mu naziv vila Shiller, a po završetku Drugog svjetskog rata ostao je bez nje u procesu nacionalizacije. 

Očito je privukla pozornost Titu i tako je 1947. postala njegova rezidencija. Prema nekim pričama prvi čovjek Jugoslavije u vili je skrivao ljubavnice, a u njoj su gostovali i Winston Churchill i Indira Gandhi. 

U toj raskošnoj rezidenciji boravili su i Karađorđevići 1990. godine, a tu je nastala poznata fotografija Alije Izetbegovića, Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana. Tamo su imali prvi sastanak i razgovarali o tada neizvjesnoj budućnosti Jugoslavije. 

Vila je posljednji put obnovljena 1979. prije dolaska Josipa Broza sa suprugom Jovankom na Mediteranske igre, a sada je u vlasništvu grada Splita koji izdašno zarađuje na njoj jer je popularna lokacija za vjenčanja i svečana događanja. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Rimac Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Mate Rimac u tajnosti se oženio atraktivnom Katarinom, odabrali popularnu lokaciju skrivenu od znatiželjnih pogleda

U njoj su snimljeni i neki kadrovi popularne serije "Igra prijestolja", a namještena je gotovo isto kao i kad je Tito boravio tamo. 

Inače, Rimac je tu prekrasnu rezidenciju odabrao za vjenčanje s ekonomisticom Katarinom jer je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda. 

Mate i Katarina su imali jednostavnu i skromnu ceremoniju, a pozvali su 30-ak ljudi, kako su izvijestila 24sata. Vjenčanje se odvijalo u četvrtak u popodnevnim satima.

Prve fotografije s vjenčanja

Lovrić je podijelila fotografije na svom profilu na Instagramu, koji je privatan, i pokazala da je obukla bijeli, svileni kombinezon s čipkastim plaštem i obula bijele štikle. Obje je slike okinuo Mate, koji je nosio bijelu košulju. Na jednoj od njih su uz more sa uzvanicima koji su se namjestili da bi svi stali u kadar, a vidi se i njihov pas koji ima crvenu mašnicu oko vrata. 

Na drugoj su fotografiji Rimac i Katarina pozirali sjedeći samo sa svojim psom koji se nalazi između njih. 

Par skriva svoj privatni život od javnosti i rijetko ih se moglo vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju fotografiju s njom na društvenim mrežama. Rimac je zaprosio dugogodišnju djevojku u srpnju prošle godine, čime se pohvalio na svom Facebooku.

Well, we just met each other, so it took a bit of time :) What an amazing spontaneous party we had - love all of you! I'm sure our coming years will be even more exciting than those that have passed. <3

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 29. srpnja 2020.

"Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu smo sjajnu spontanu zabavu imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih koje su prošle", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka. 

O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina, koja je iz Livna i studirala je marketing u Zagrebu, njegova velika podrška.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene