jako zanimljivi prizori!

Nastavlja se snimanje britanske serije u Zagrebu, pogledajte kako izgleda kada se centar grada pretvori u set

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U centru Zagreba postavljen je set za snimanja britanske mini-serije "The Ipcress File" u kojoj glume Lucy Boynton, Tom Hollander i Joe Cole.

U centru Zagreba postavljen je set za nastavak snimanja britanske mini-serije "The Ipcress File" koja se prije dva tjedna snimala i na zagrebačkom Tomislavcu.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

Serija se, osim u Zagrebu, snima i Liverpoolu, a zbog nje je u Hrvatsku prije dva tjedna stigao i oskarovac Rami Malek, kao podrška svojoj djevojci Lucy Boynton koja glumi u njoj. Uz nju glavne uloge u seriji imaju Tom Hollander i Joe Cole.

"The Ipcress File" je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a serija će imati šest nastavaka. Radnja se odvija u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a glavni protagonist je Harry Pamer, britanski narednik koji je za vrijeme Hladnog rata služio u Berlinu. U originalnom filmu igrao ga je Michael Caine, a sada ga glumi Cole. Lucy će utjeloviti Jean Courtney, asistenticu glavnog lika koji se u nju zaljubljuje.

Točan datum izlaska mini-serije još nije poznat, kao ni do kada točno traje njezino snimanje u Zagrebu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene