Za svaku pohvalu

Slavni doniraju milijunske iznose za pomoć požarima zahvaćenoj Australiji: "Shrvana sam u potpunosti"

Pink (Foto: Getty Images) Pink (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pink (Foto: Getty Images) Pink (Foto: Getty Images) Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 4 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Galerija

Pink i Nicole Kidman donirale su višemilijunske iznose za pomoć Australiji, kojom haraju požari.

Požari u Australiji ostavljaju strašne posljedice za tamošnje stanovništvo i njihovu imovinu, životinje i prirodu, a svijet se ujedinjuje kako bi im osigurao pomoć u najtežim trenucima, u kojima je živote izgubilo više od 20 ljudi te milijuni i milijuni životinja.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Getty Images) Teške drame Bračna nevjera slomila im srca, ali ne i brakove: Koji su celebovi oprostili prevaru i pod koju cijenu?

Brojne su se slavne osobe aktivirale i putem društvenim mreža pozivaju sve da pomognu, a neki su odlučili donirati vlastiti novac kako bi im pomogli. Među njima je pjevačica Pink, koja je lokalnim australskim vatrogascima poklonila iznos u vrijednosti od pola milijuna američkih dolara.

"Shrvana sam u potpunosti gledajući što se događa u Australiji dok traju strašni požari. Doniram iznos od 500 milijuna dolara za lokalne vatrogasce koji vode teške borbe na prvim linijama", napisala je Pink na Twitteru.

Isti iznos vatrogascima je odlučila donirati i rođena Australka, slavna glumica Nicole Kidman. Uz nju su se u akciju prikupljanja pomoći nesebično pridružili i pjevačica Kylie Minogue, glumica Natalie Portman, pjevačica Lizzo, tenisačica Ashleigh Barty, Leonardo Dicaprio, supružnici Beckham i mnogi drugi sa svih strana svijeta, među kojima i popularni hrvatski tamburaški bend Gazde, koji se upravo i nalazi na australskoj turneji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) +3 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Mršavo tijelo i ispijeno lice slavne pjevačice zabrinuli njezine fanove: "Što je ovo? Nadam se da si OK"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene