Takvih treba više

Holivudski miljenik bez imalo razmišljanja izveo potez o kojem svi pričaju, sada je svima još draži!

Ryan Reynolds Ryan Reynolds Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds - 1 Ryan Reynolds - 2 Blake Lively, Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds Ryan Reynolds (Foto: Screenshot) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 3 +6 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 2 Galerija

Ryan Reynolds donirao je deset tisuća funti za teško bolesnu djevojčicu, a u hvalevrijednoj akciji pridružio mu se i kolega Rob McElhenney.

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca Ryan Reynolds i njegov kolega Rob McElhenney donirali su ukupno 20 tisuća funti za pomoć četverogodišnjoj djevojčici koja se bori s rijetkim tumorom na mozgu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Glumci su bez imalo razmišljanja odlučili pomoći nakon što su čuli za nevolju malene Arije Hodgkiss. Njihove velikodušne donacije od po 10 tisuća funti pomogle su njezinom Go Fund Me računu da ovog vikenda premaši cilj od 60 tisuća funti, koliko joj je bilo potrebno da prikupi za skupo liječnje.

Ariji je dijagnosticiran neoperabilni oblik tumora koji ne reagira dobro na kemoterapiju, i to na njezin treći rođendan koji je proslavila prošle godine.

Ryanu ovo nije prva humanitarna akcija u kojoj je sudjelovao, štoviše iza njega je već poduži popis donacija koje je odlučio proslijediti onima kojima je novac najpotrebniji. Tako je zajedno sa suprugom Blake Lively donirao milijun dolara neprofitnim organizacijama Feeding America i Food Banks Kanada koje su brinule za one kojima je bilo najteže zbog pandemije koronavirusa.

"Koronavirus je brutalno utjecao na starije ljude i smanjio prihode obiteljima. Ako možete dati, ove organizacije trebaju našu pomoć. Ne zaboravite na usamljene i izolirane", napisala je tada Blake.

Ryan je savjetovao obožavateljima da paze na svoja tijela i srca. "Ostavite prostora za radost. Nazovite nekoga tko je izoliran i možda treba pomoć", naglasio je.

Zanimljiva je priča o plišanim medvjediću koji je imao posebno značenje za jednu djevojku imena Mara iz Vancouvera, a kojeg joj pomogao pronaći upravo Ryan.

Naime, Marina majka Marilyn preminula je nakon teške borbe s rakom, a neposredno prije smrti kćeri je poklonila plišanog medu sa snimljenom posljednjom porukom u kojoj joj kaže da se ponosi njome te da će je uvijek voljeti i čuvati.

Ali za vrijeme kaotične selidbe plišanac je ukraden iz kombija što su ga Mara i njezin zaručnik bili unajmili za potrebe selidbe. Pošto su CBC i CNN objavili priču o nestalom medi, ona se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, privukavši i Ryanovi pozornost koji je ponudio nagradu u iznosu od pet tisuća dolara onomu tko pronađe i vrati Mari uspomenu na majku.

Mara je ubrzo nakon toga putem društvenih mrežama obznanila da su joj nepoznate dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine" te da je "glasovna poruka neoštećena".

"Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vancouver je sjajan", tvitao je Reynolds.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Kovačević - 1 Iva Kovačević - 2 Iva Kovačević Iva Kovačević +28 Iva Kovačević - 6 Celebrity Naša ljepotica s američkom adresom privukla paparazze, ovakvim prizorima ni oni nisu mogli odoljeti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović +21 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Kolinda okinula selfie za fanove, njezina nikad vitkija linija i mladolik izgled zasjenili su čak i neke druge ljepote!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene