Je li moguće?

Zaručnik ju je ostavio zbog pomalo bizarnog razloga i sada ljubi 18 godina starijeg, s njim ju čak i paprazzi rijetko uhvate!

Rosamund Pike i Robie Uniack Rosamund Pike i Robie Uniack Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rosamund Pike i Robie Uniack Rosamund Pike i Robie Uniack Rosamund Pike Rosamund Pike Rosamund Pike - 7 Rosamund Pike - 4 Rosamund Pike - 2 Rosamund Pike - 1 Rosamund Pike - 6 Rosamund Pike - 8 +2 Rosamund Pike i Robie Uniack Galerija

Rosamund Pike i Robie Uniack nisu mogli izbjeći paparazze u Veneciji u kojoj ovih dana uživaju i turistički razgledavaju.

Holivudska glumica Rosamund Pike ovih je dana posjetila Veneciju gdje je bila jedna od gošći Diorove 59. međunarodne izložbe umjetnosti, a na svakom koraku pratio ju je 18 godina stariji dečko Robie Uniack.

Pogledaj i ovo showbuzz Oscarovska moda FOTO U njih je uloženo na tisuće sati rada - je li se isplatilo?

43-godišnja zvijezda filma "Gone Girl" uhvaćena je kako izmjenjuje nježnosti i poljupce sa 61-godišnjim Robiejem tijekom romantične vožnje gondolom, pogleda punih ljubavi koje govore da je njihova ljubav jaka kao i na početku veze.

Par je zajedno od 2009. godine, a detalje svog privatnog života nastoje čuvati podalje od znatiželjne javnosti. Tako je poznato samo da su se upoznali tijekom jednog izlaska na večeru, a Rosamund je o partneru progovorila tek u rijetkim intervjuima.

"Imam vrlo pametnog partnera koji ima vrlo pronicljiv um i jako je dobro načitan, artikuliran i pomaže mi u stvaranju likova koje glumim. To je stvar koju svakodnevno cijenim i cijenit ću. Netko tko je dovoljno samouvjeren i siguran da se nosi s ovom ludošću", izjavila je jednom prilikom.

Rosamund i Robie imaju dvoje djece, 9-godišnjeg sina Sola i 7-godišnjeg Atoma. Glumica je prije njega bila zaručena za redatelja Joea Wrighta kojeg je upoznala na snimanju "Ponosa i predrasuda", a prema pisanju Daily Maila njihova je svadba bila otkazana nakon što je ona poslala stotine pozivnica za vjenčanje, ali bez njegova odobrenja.

"Mislim da tako nešto ne možete nikada preboljeti", izjavila Rosamund u jednom od kasnijih intervjua.

Iza nje je i kratka veza s televizijskim voditeljem Jamiejem Theakstonom, a njezina prva ljubav bio je glumac Simon Woods, koji joj je bio dečko dvije godine tijekom studija, no kasnije se ispostavilo da mu se više sviđaju muškarci.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 In Magazin: Žanamari Perčić - 1 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 +0 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene