Treća sreća

Prošetala se u ležernom izdanju i bez šminke na licu pa pokazala čime je osvojila 18 godina mlađeg supruga

Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright (Foto: Getty Images) Galerija

Robin Wright snimljena u šetnji ulicama Los Angelesa sa svojim ljubimcem, a mnogi su primijetili njezinu sjajnu formu.

Holivudska glumica Robin Wright snimljena je u ležernoj kombinaciji dok se šetala sa svojim ljubimcem ulicama Los Angelesa i uživala na svježem zraku.

54-godišnja glumica i zvijezda serije "Kuća od karata" pritom je pokazala zavidnu liniju, kojoj nije mogao odoljeti ni njezin 18 godina mlađi suprug Clémente Giraudet, s kojim je u kolovozu ove godine proslavila drugu godišnjicu braka. Na licu nije imala šminke, a njezina jednostavnost ono je zbog čega ju obožavatelji još više vole.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koje vole izlaziti s puno mlađim muškarcima. Robin je to treći brak, a tajna ceremonija vjenčanja održana je u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Prije njega bila je u braku s kolegom Seanom Pennom od 1996. do 2010. godine te s njim ima 29-godišnju kćer Dylan i 27-godišnjeg sina Hoppera, dok je s pokojnim glumcem Daneom Witherspoonom bila u braku od 1986. do 1988. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene