Dirljivo!

Par koji je bio na meti ružnih kritika objavio prvu fotografiju s kćeri, a glumica je progovorila o 100 teških dana

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra +0 Priyanka Chopra Galerija

Indijska glumica Priyanka Chopra na profilu na Instagramu podjelila je prvu zajedničku obiteljsku fotografiju. Ispod objave napisala je podužu poruku.

Priyanka Chopra (39) podijelila je prvu fotografiju kćeri i u poruci koju je podijelila na svojem Instagramu na Majčin dan otkrila da je njezina djevojčica provela više od 100 dana na intenzivnoj njezi nakon rođenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Za fotografiju je pozirala i sa suprugom Nickom Jonasom, a ispod objave Priyanka je napisala opširniju poruku u kojoj je svoje pratitelje obavijestila o podužem boravku njezine bebe u bolnici. 

"Na ovaj Majčin dan ne možemo, a da se ne osvrnemo na ovih nekoliko posljednjih mjeseci i kroz sve što smo prolazili, a znamo da su se mnogi drugi također našli u našoj situaciji. Naša beba je nakon 100 dana napokon kod kuće. Sretni smo što napokon možemo provoditi vrijeme kao obitelj. Iza nas su izazovni mjeseci, a ono što smo naučili jest da je svaki trenutak u životu dragocjen. Naša beba je pravi borac'', dodala je ispod objave Priyanka. 

Glumica je istaknula da su ona i Jonas shvatili da su sretni što mogu provoditi vrijeme zajedno kao obitelj. 

Najveća podrška u cijeloj nastaloj situaciji bio joj je, naravno, suprug. "Ne postoji nitko s kim bih to radije prošla od tebe. Hvala ti što si me učinio mamom @nickjonas volim te'', napisala je emotivno ispod fotografije.

Prisjetimo se, glumica i njezin suprug Nick vezu su započeli 2018. godine, a iste godine su se i vjenčali. Također, svoje obožavatelje šokirali su objavom na Instagramu da su postali roditelji.

"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat-majke. S poštovanjem vas molimo za privatnost tijekom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu obitelj. Hvala vam puno", objavila je Priyanka na svojem profilu na Instagramu, a objavu je u samo sat vremena lajkalo više od pola milijuna njezinih pratitelja.

Chopra i Jonas su na počecima svoje veze zbog velike razlike u godinama bili predmet sprdnje. U to su se vrijeme često susretali s kritikama da izgledaju kao majka i sin, no na njih se nisu uopće obazirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene