osvojili su publiku

TBF i Cambi pobjednici su ovogodišnjeg Splitskog festivala, evo kako je došlo do ove neobične suradnje

Cambi i TBF Cambi i TBF DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cambi i TBF Cambi i TBF +0 Cambi i TBF Galerija

Pobjednici 61. Splitskog festivala su TBF i Cambi s pjesmom "Bambina Mia"

Pobjedu na 61. Splitskom festivalu odnijeli su TBF, Cambi i ST Koke s pjesmom "Bambina Mia".

Pogledaj i ovo Mladen Badovinac - 2 Samozatajni splitski par Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

"Kako kažu u Splitu, ovo je ludilo osjećaj! Više smo nego zadovoljni i nismo se nadali prvoj nagradi publike, ali ni novinara. Drago nam je što je pjesma prepoznata. Dugo smo se pripremili za ovaj nastup, još prošlog ljeta smo krenuli s realizacijom snimanja pjesme i spota", rekli su članovi Cambija nakon pobjede za Slobodnu Dalmaciju.

"Sretni smo, happy smo, ispalo je najbolje kako je moglo ispast. Putovanje je bilo zabavno, lepršavo, s ovim momcima se lipo radi i dobro se zezaju. Sve petice! Nadam se da će im ova pobjeda donijeti uzlet u karijeri", kazao je Mladen Badovinac iz TBF-a.

Poslušajte kako zvuči pobjednička pjesma, a prati je i zanimljiv spot koji nas vraća u Split 80-ih godina i u kojem se, uz članove Cambija i TBF-a, pojavljuju i Dino Rađa te Anamarija Asanović.

Jure Nikolić iz Cambija je za IN Magazin objasnio i kako je došlo do ove neobične suradnje.

"Mi smo u biti dobili pjesmu kao za sebe i mi smo napravili demo i sve je bilo super, ali je nešto nedostajalo", kazao je Nikolić, a suradnju je komentirao i Mladen Badovinac

"Čim sam ih upoznao, čim smo se našli u studiju sve je išlo bez ikakvih zapinjanja, sve klizi. To su cool momci, svi smo definirani u izvedbi i viziji pjesme tako da je stvarno sve samo lakoća", ispričao je član TBF-a za IN Magazin.

Prvu nagradu stručnoj žirija na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojio je Neno Belan koji se predstavio s pjesmom "Zvijezde".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Celebrity Jedan od najbogatijih Hrvata snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom prvi put nakon što se doznalo da čekaju treće dijete

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene