Opkolile su ga!

Drži ženu kao kap vode na dlanu, ali čini se da mu gode i susreti s misteroznim damama, pogledajte kako se snašao!

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Galerija

Pierce Brosnan snimljen je sa skupinom obožavateljica u Malibuu koje su ga okružile i htjele se fotografirati s njim.

Holivudski glumac Pierce Brosnan snimljen je u Malibuu i to u trenutku kada je okružila skupina obožavateljica i zamolila da se fotografira s njima, a što su snimili i tamošnji paparazzi.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

68-godišnji Pierce ručao je s prijateljem u jednom restoranu nakon čega su ga ugledale obožavateljice i pohitale prema njemu, a on je izgledao sjajno raspoložen i rado je pristao na fotografiranje s njima, što ih je oduševilo. Tome najbolje svjedoče njihovi osmijesi na licima i pogledi kojima su ga pratile dok je odlazio od njih. 

Jedan od omiljenih holivudskih šarmera posljednjih je 20 godina u sretnom braku s deset godina mlađom Keely Shaye Smith, a da je njihova ljubav jednaka kao na samom početku pokazuju i učestali izljevi nježnosti na društvenim mrežama, ali i njegov obrambeni stav prema njoj.

Naime, Kelly je za razliku od brojnih žena u Hollywoodu godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezinog tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Prije Keely Pierce je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom, no Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo +11 Crkva sv. Dominika u Splitu Zanimljivosti Grašo za vjenčanje odabrao istu crkvu u kojoj se udavala i Danijela, njen brak s našim dobro poznatim pjevačem bio je tajna čak tri godine!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene