Prljavi detalji

Bivša manekenka dovela u pitanje reputaciju jednog od najvećeg zavodnika: "Nije bilo uzbudljivo"

Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Profimedia) +0 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Galerija

Susanna Moore je u svojoj knjizi "Miss Aluminium" otkrila nepoznate detalje iz privatnog i seksualnog života Jacka Nicholsona i Warenna Beattyja.

Jedna od najnovijih monografija o holivudskom razvratnom načinu života, ovih dana podiže dosta prašine u svijetu showbusinessa otkrivajući neke dosad nepoznate detalje o legendarnim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Zabrinuo fanove Legendarni glumac pojavio se u javnosti nakon dvije godine, nedavno je informacija o njemu mnoge rastužila

Nije tajna holivudske zvijezde rijetko prate svoju reputacije svojih likova, no nekima su teško pratili i onu svoju iz stvarnog života, poput recimo Warrena Beattyja. On bi prije javljanja na telefon na brzinu napravio nekoliko čučnjeva s utezima u rukama kako bi se zadihan javio, nadajući se da će pozivatelj pretpostaviti da je vodio ljubav netom prije javljanja.

"Htio je da osoba na telefonu, ali pritom sigurno ne neka djevojka, pomisli da ga je prekinula u vođenju ljubavi", otkrila je njegova bivša pomoćnica Susanna Moore.

Kada je u pitanju još jedna istaknuta legenda, glumac Jack Nicholson, Susanna tvrdi da je s njim doživjela još nešto osobnije. Ona se naprosto zaljubila u njegov šarm, a završili su i u krevetu tijekom snimanja jednog njegova filma 1971. godine.

"Nije bilo baš uzbudljivo", nemilosrdno je presudila Susanna i u reputaciju dovela muškarca kojeg nazivaju jednim od najvećih zavodnika u Hollywoodu.

Susanna je sve navela u svojim duhovitim ali šokantnim memoarima "Miss Aluminium" u kojima je odlučila pisati u holivudskom moralu tijekom 60-ih i 70-ih godina.

Ona bivša manekenka i svojevrsna grupie iz Tinseltowna koja je postala uspješna spisateljica zahvaljujući mudrosti i lijepom licu na koju su kraljevi Hollywooda teško ostajali imuni. Tako je Beatty inzistirao da joj prilikom zapošljavanja pregleda noge, a trebala mu je samo čitati scenarije i zanimao ga je njezin seksualni život.

Priznala je da je podigla suknju nekoliko centimetara i da se zbog toga nije osjećala nimalo uvrijeđena, a on ju je pitao može li početi već sljedećeg jutra. To nije naravno bio neki važan i ozbiljan posao, ali je dobila priliku da promatra holivudsku zvijezdu izbliza i pretoči tu ali i mnoge druge priče o predatorskim muškarcima i susretljivim ženama u svoju blistavu priču.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene