Obiteljska tragedija

Krvavo ubojstvo u domu slavnog glumca šokiralo svijet: Sin ubio majku pa pokušao okriviti oca

Ron Ely (Foto: IMDB) Ron Ely (Foto: IMDB) IMDB 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Ely (Foto: IMDB) Ron Ely (Foto: IMDB) Ron Ely (Foto: IMDB) Ron Ely (Foto: IMDB) +0 Ron Ely (Foto: IMDB) Galerija

Slavni glumac Ron Ely, koji se proslavio ulogom Tarzana, doživio je strašnu obiteljsku tragediju.

Za glumca Ronalda Elyja danas je malo tko čuo, no 60-ih godina on je bio velika zvijezda američke televizije.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) UŽASNA NESREĆA Strava na setu: Alec Baldwin ubio ženu i ranio još jednog čovjeka

Proslavio se ulogom Tarzana u istoimenoj seriji koja se na NBC-ju emitirala u periodu od 1966. do 1968. Kasnije se Ron prebacio na voditeljske uloge, a 80-ih je vodio sve najbitnije izbore za Miss na svijetu.

Iako bi danas 81-godišnji Ron trebao uživati u  spokoju privatnog života, nedavno je proživio strašnu obiteljsku tragediju koja mu je obilježila život. 

U Ronovu domu dogodilo se krvavo ubojstvo koje je zapanjilo javnost. Njegov 30-godišnji sin Cameron Ely nožem je usmrtio svoju majku, 62-godišnju Valerie Lundeen Ely, nakon čega je i sam ubijen u okršaju s policijom. 

Ubojstvo se dogodilo u njihovu luksuznom domu u predgrađu Santa Barbare, a Cameron je pokušao okriviti svog 81-godišnjeg oca.

Policija je u kući zatekla Valerieino tijelo s "više ubodnih rana", a glumac im je potvrdio da je osumnjičeni njegov sin, ali zbog teškog medicinskog stanja nije mogao jasno govoriti.

Iz policije su otkrili da je Cameron predstavljao prijetnju te da su ga morali ustrijeliti. Ron Ely nije ozlijeđen, no u bolnicu su ga prebacili zbog mjera opreza.

Ron i pokojna Valerie upoznali su se dok je on vodio izbor za Miss, a ona predstavljala državu Floridu. Vjenčali su se 1984., a osim Camerona, imaju i dvije kćeri Kirsten i Kaitland.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) +8 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Celebrity Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene