Kakva raskoš!

Pogledajte luksuzni stan u kojem je uživao Novak Đoković, sve dok ga ovih dana nije prodao po vrtoglavoj cijeni

Stan Novaka Đokovića u Miamiju Stan Novaka Đokovića u Miamiju Provjereno 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Novaka Đokovića u Miamiju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Novak Đoković prodao je svoj luksuzni stan u Miamiju kojeg je kupio prije nekoliko godina dok je tek bio u izgradnji.

Jedan od najuspješnijih tenisača na svijetu Novak Đoković odlučio je prodati svoj luksuzni stan u Miamiju, što mu je uspjelo i više nego odlično.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Naime, strani mediji javljaju da je Novak prodao stanu smješten uz ocean u Miami Beachu i to po cijeni od vrtoglavih šest milijuna dolara. U njemu se nalaze tri spavaće sobe i tri kupaonice s visokim stropovima, veliku terasu, a u sklopu kompleksa su bazeni, knjižnica, privatni vrt i bar.

Novak je stan kupio u travnju 2017. godine, dok kompleks luksuznih stanova još nije bio ni sagrađen.

Svojevremeno je izjavio kako ga je odabrao zbog mirnog i opuštajućeg okruženja i atmosfere i relativno otvorenim prostorima.

"Svidjela mi se razina usluga, ekskluzivan pristup parku i panoramski pogled na kopno i more. Oduševio me dizajn zgrade i nisam ovo očekivao. To će biti moje mjesto za opuštanje i povlačenje, i nadam se da ću ovdje stvoriti savršen život za sebe i Jelenu", izjavio je svojevremeno za Daily Miami News.

Inače Novak je krajem prošle godine kupio vilu u španjolskom gradu Marbelli za 10 milijuna eura, a od ranije ima stanove u Americi, Beogradu, Monte Carlu i Crnoj Gori te gradi kuću u Srijemu kraj Pavlovačkog jezera.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser u Georgeu iz džungle (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: AFP) +8 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Drastična promjena "Georgea iz džungle": Ovi mišići i kosa stvar su prošlosti, danas je proćelav, a i kilogrami su se nakupili!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene