Danas je odrasla

Kći tragično preminulog glumca objavila fotku s njegovim najboljim prijateljem, pa mnogima natjerala suze na oči

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Paul Walker (Foto: AFP) +0 Paul Walker (Foto: AFP) Galerija

Meadow Walker je na Instagramu objavila fotografiju s Vinom Dieselom koji je bio najbolji prijatelja njezinog oca Paula Walkera, pa sve ganula do suza.

Kćer tragično preminulog i nikad prežaljenog glumca Paula Walkera, danas 22-godišnja Meadow Walker uspomenu na oca drži živom i često ga se prisjeća u objavama koje dijeli na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužni oproštaj Kći preminulog glumca oglasila se putem Facebooka

No posljednjom objavom na Instagramu posebno je raznježila i dirnula Paulove obožavatelje kada je podijelila fotografiju na kojoj pozira s Vinom Dieselom, koji je bio njegov najbolji prijatelj i zvijezda filmova "Brzi i žestoki" koje su zajedno snimili.

"Obitelj", napisala je kratko uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u Vinovu zagrljaju, a s njima je i njegova 13-godišnja kćer Hania.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Meadow se često druži obitelji Diesel, a sam Vin joj je dirljivom čestitkom poželio sve najbolje za njezin prošli rođendan.

"Mogu reći da sam jako ponosan na to kakva si osoba postala. Ali istina je da sam uvijek bio ponosan na tebe. Znam da si željela ići u Japan, ali obitelj te čeka s tortom kada se vratiš, zato požuri. Volim te, malena. Ujak Vin", napisao joj je bio glumac.

I on sam se puno puta prisjeća Paula, posebno na godišnjicu smrti i njegove rođendane, ali u nekoliko je navrata priznao kako ne prođe niti jedan dan, a da ga se ne sjeti.

Paul Walker život je izgubio sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Porscheom zabio u metalni stup na ulici i vozilo se zapalilo.

Meadow Walker većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je upravo odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Kada je Paul izgubio život, Meadow je imala samo 15 godina, a obožavatelji ih tijekom posljednjih nekoliko godina nisu prestali uspoređivati. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene