nepoznato o poznatom

Teško odrastanje miljenika žena: Roditelji su mu se dva puta razveli i triput vjenčali jedno s drugim, ali to nije sve

Matthew McConaughey Matthew McConaughey Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Screenshot Youtube) +0 Matthew McConaughey (FOTO:Getty) Galerija

Matthew McConaughey je u svojoj biografiji "Greenlights" opisao buran odnos svojih roditelja.

Holivudska zvijezda i miljenik žena, glumac Matthew McConaughey, postao je autor bestselera kada je objavio svoju biografiju "Greenlights".

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Ovo je sve! Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

Napisao ju je tijekom 52-dnevne izolacije u pustinji u Teksasu, a u njoj je, između ostalog, progovorio i o svojem teškom djetinjstvu kojeg je obilježio turbulentan i često nasilan odnos njegovih roditelja.

McConaughey je rođen u 1969. godine u teksaškom Uvaldeu. Njegova majka Mary Kathleen bila je spisateljica i učiteljica, a otac Jim lokalni naftni biznismen koji se zamalo nakon srednje škole profesionalno bavio američkim nogometom.

"Ja sam najmlađi od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dvaput razveli i tri puta vjenčali jedno s drugim", napisao je glumac. Otkrio je i kako mu je otac preminuo 1992. godine od infarkta dok je vodio ljubav s njegovom majkom.

I dok je u biografiji nekoliko puta naglasio kako ih je oboje jako volio, priznao je i kako je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju koje su priuštili njemu i njegovoj braći. Burnu vezu svojih roditelja u biografiji je dočarao kroz nekoliko primjera.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Prisjetio se jedne večeri kada mu je bilo samo pet godine i kada je njegov tata za večerom zatražio još jednu porciju krumpira.

"Siguran si da želiš još, debeli?", upitala je tada njegova mama oca te mu se nastavila rugati zbog kilaže, a Matthew i njegova braća su znali da se sprema nešto loše.

"Tata je preokrenuo cijeli stol, dignuo se i krenuo prema mami, a ona je odmah otrčala nazvati policiju", napisao je. Stvari su zatim postale još gore jer njegov otac prignječio njegovu mamu uza zid, a ona ga je odalamila po licu sa slušalicom telefona te mu slomila nos.

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona u ruci imala nož, a on bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvi, dok se Matthew s braćom skrivao iz kauča.

"Pali su na koljena na kuhinjski pod koji je bio preliven kečapom i krvi... i počeli voditi ljubav", prisjetio se glumac u biografiji.

"Tako su se moji roditelji voljeli", zaljučio je.

Inače, "Greenlights" je renutačno jedna od najprodavanijih knjiga ovog desetljeća, čemu se ni sam glumac nije nadao kada ju je objavio.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petreković (Foto: Instagram) +2 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković ne krije koliko ga ispunjava očinstvo i snimljen je tijekom preslatkog trenutka s kćerkicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene