Konačno uspio!

Pogledajte luksuzno zdanje koje je slavni glumac uspio prodati nakon godinu dana, tražio je 20 milijuna, ali plan mu se malo izjalovio!

Matt Damon (Foto: Getty Images) Matt Damon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) +0 Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Galerija

Matt Damon prodao je svoju luksuznu vilu po cijeni od 18 milijuna dolara i to izvršnoj direktorici Warner Brosa Ann Sarnoff.

Holivudski glumac Matt Damon konačno je uspio prodati svoju zadivljujuću vilu Pacific Palisades za 18 milijuna dolara, nakon što se nekretnina na tržištu nalazila godinu dana.

Pogledaj i ovo Matt Damon i Ben Affleck - 1 Neuništiva veza! Koja je tajna 40 godina dugog prijateljstva i nerazdvojnog tandema Matta Damona i Bena Afflecka?

Vila se prvobitno prodavala po cijeni od 21 milijun dolara, ali je nakon nekoliko mjeseci ona smanjena na 17,9 milijuna dolara jer su ponude sporo stizale.

Prema pisanju Daily Maila kupila ju je izvršna direktorica Warner Brosa Ann Sarnoff. Vila ima sedam spavaćih soba i deset kupaonica.

Damon se za prodaju odlučio u siječnju ove godine nakon što se sa suprugom preselio u penthouse u Brooklyn Heightsu u New Yorku, objavio je The New York Post.

Vila inspirirana zen stanjem uma izgrađena je 2004. godine, a nalazi se na više od pola hektara zemljišta. Glavno obilježje joj je kombinacija toplih detalja od drveta i kamena, a prema izvornom konceptu nije rađena nikakva velika rekonstrukcija.

S visokim stropovima i prozorima ambijent je sofisticiran, a uređenju su doprinijeli i brojni pomno odabrani detalji.

Novi vlasnici uživat će ​​u pogodnostima luksuznih gastronomskih i trgovačkih lokacija u blizini kao što su The Palisades Village, Santa Monica i The Riviera Country Club, a fotografije luksuznog zdanja pogledajte u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Nekad i sad Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene