čuva privatnost

Ljubavni život zvijezde Larina izbora obavijen je misterijem, šuti o razvodu, a za vezu s biznismenom koji ju je udario nitko nije znao

Marija Karan (FOTO: Instagram) Marija Karan (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marija Karan (FOTO: Instagram) Galerija

Glumica Marija Karan iza sebe ima propali brak s holivudskim producentom Joelom Lubinom, s kojim ima sina Marka Lea, a za njezinu vezu s biznismenom Vladanom Balabanom nitko nije znao dok nije došlo do incidenta zbog kojeg je završila u bolnici.

Nakon što se doznalo da je srpska glumica Marija Karan završila u bolnici jer ju je udario dečko, ljubavni život zvijezde serije "Larin izbor" ponovno se našao u fokusu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pronašli je ozljeđenu Zvijezda "Larina izbora" oglasila se nakon fizičkog okršaja s dečkom, evo kakvu poruku ima nakon incidenta

Srpski mediji pišu da prije incidenta koji se dogodio u noći s petka na subotu nitko nije ni znao za njezinu vezu s biznismenom Vladanom Balabanom, koji joj je nakon verbalnog sukoba pred beogradskim restoranom opalio šamar, a ona mu je zatim protupožarnim aparatom razbila zadnje staklo na Porscheu.

Naknadno se doznalo da su vezu započeli u lipnju ove godine.

Glumica je svoj privatni život uvijek vješto skrivala od medija pa se tako dugo nagađalo što se dogodilo s njezinim brakom s holivudskim producentom Joelom Lubinom, s kojim ima sina Marka Lea.

Nakon što se vratila u Beograd iz Los Angelesa, tajila je da je pravi razlog njezina povratka razvod od Joela, s kojim se vjenčala 2014. godine.

Papire za razvod podnijeli su prošle godine, a iako ona nikada nije otkrila koji je pravi razlog njihova kraja braka, u medijima se nagađalo kako se htjela vratiti glumi, a s obzirom na to da nije uspjela ostvariti holivudsku karijeru, morala je često putovati u Srbiju. S obzirom na Joelove poslovne obaveze, obično je putovala sama ili sa sinom, pa je moguće da je udaljenost presudila njihovu braku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria Karan (@marakaran)

Karan trenutačno glumi u srpskoj seriji "Dinastija", a 2011. godine smo je imali priliku gledati kao plemkinju Anastaziju u Larinu izboru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Merso Lugonja Merso Lugonja Merso Lugonja - 1 Merso Lugonja - 3 +7 Merso Lugonja - 4 Celebrity Zbog ovog ambicioznog mladića Maja je hitno morala nazvati Grubnića: "Jesi ti čuo da ti frajer hoće uzet kruh iz ruku?"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se hvali šminkom i frizurom, ali lagani dekolte upada u oči: ''Ovo ti prebrutalno stoji, kao Barbie Girl''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene