ljubav njezina života

Marini Tucaković suprug Aleksandar bio je najveća podrška, skupa su prebrodili sve tragedije, a posebno ju je pazio nakon teške dijagnoze

Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Marina Tucaković i Aleksandar Futa Radulović bili su više od dva desetljeća u skladnom braku koji nije obilježio nijedan skandal, a zajedno su prebrodili i iznenadnu smrt sina.

Autorica nekih od najvećih hitova s naših prostora, Marina Tucaković, preminula je u 68. godini nakon dugogodišnje borbe s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo Harry Styles i Olivia Wilde rade po svom Zbog njega je ostavila oca svoje djece pa joj je glumio u filmu. Vezi se i sad mnogi protive, no oni uspješno odolijevaju zlim jezicima

Njezin suprug, skladatelj i producent Aleksandar Futa Radulović, bio joj je najveći oslonac u životu i zajedno su prebrodili sve tragedije.

Par je više od 20 godina bio u skladom braku u kojem su dobili dva sina, Miloša i Milana. Kada je Miloš iznenada preminuo 2008. godine jedno drugom su pružili veliku utjehu. Njegovo beživotno tijelo je u obiteljskom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša, a Marina je u više navrata pričala kako bi joj jedina želja bila da se vrati u prošlost i zagrli sina. Od tog velikog gubitka nikada se nije oporavila.

Sinu je posvetila i pjesmu "Mišo moj" koju je otpjevala Ana Nikolić.

Suprug se nije odvajao od nje otkada je 2018. godine doznala da ima rak. Redovito je išao s njom na preglede i nije je ispuštao iz ruku, a čak joj je nosio i torbu kada ona za to više nije imala snage.

"Moj muž mi je najveći oslonac. Stalno me bodri", kazala je u jednom od svojih zadnjih intervjua.

"Stalno imamo želju negdje otputovati. Uvijek sam bila puno kod kuće, maštam o tome da sam zdrava i da mogu ići gdje god hoću, da putujemo negdje daleko", dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Njihov brak nije obilježio nijedan skandal, a na pitanje koji je njihov recept za bračnu sreću, Marina je jednom prilikom kroz smijeh odgovorila: "Da postoji, svi bi ga primjenjivali".

Aleksandar je nekad je bio član grupe Zana za koju je Marina napisala svoj prvi hit "Dodirni mi kolena".

Prije nego ga je upoznala, Marina je ljubila srpskog glazbenika Olivera Mandića kojemu je nakon prekida nastavila pisati pjesme. Njih dvoje bili su u vezi četiri godine u sedamdesetima, a on je prije nekoliko godina za srpske medije izjavio da ju je ostavio zbog mlađih i ljepših djevojaka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene