Prevarili su se

Namjerno ga je zalila pićem kako bi ga upoznala, a zbog razlike od čak 22 godine njihovoj su romansi rijetki davali šansu

Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Ljubavna priča Caliste Flockhart i Harrisona Forda započela je 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa, kada je glumica sama odlučila uzeti sudbinu u svoje ruke i upoznati muškarca svog života.

Kada se pročula vijest da su Harrison Ford i Calista Flockhart zajedno, njihova je romansa naišla na mnoge skeptične i negativne komentare zbog nekoliko razloga.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Prije svega, mnogi su mislila kako neće uspjeti zbog razlike od 22 godine, a i njegova ljubavna prošlost nije im baš išla u prilog. No oni se na takve kritičare nisu obazirali, pogotovo Calista, koja im je odlučila dati šansu i pokazalo se da je to dobro učinila jer su danas jedan od najdugovječnijih holivudskih parova.

Što se tiče Harrisonova ljubavnog života i zašto su svi sumnjali u njega, njegov prvi brak s Mary Marquardt potrajao je od 1964. do 1979. godine i u njemu su dobili sinove Bena i Willarda. No pokazalo se da je njihov odnos bio sve samo ne savršen i da je Harrison imao aferu s Carrie Fisher na snimanju "Ratova zvijezda" 1977. godine, što je otkriveno u glumičinim memoarima koje je objavila prije četiri godine. Njegova nevjera presudila je braku, ali to nije bio kraj njegovih ljubavnih pothvata.

Tako se 1983. godine oženio scenaristicom Melissom Mathison, s kojom je dobio još dvoje djece, Malcolma i Georgiju, a 2000. godine počeli su živjeti odvojeno. Unatoč veliku trudu i ulaganju u spas braka, Melissa je godinu dana kasnije potvrdila da je podnijela zahtjev za razvod.

Već 2002. godine dogodio se sudbonosni susret Harrisona i Caliste, i to na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" zalila pićem, a njezin se odvažni potez itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

"Rekla mi je da dođem na večeru s njom i Harrisonom, da joj budem podrška. Iako nas je bilo samo troje za stolom, ispostavilo se da je sve ispalo super. Nakon večere otišli smo do njega, ali on je bio poprilično distanciran. Ali popili smo nekoliko pića i onda me je u jednom trenutku pogledao i rekao mi da se moram pokupiti", prisjetio se James u jednom od intervjua 2013. godine.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da ju Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine.

"To me ne zanima. Ponekad i zaboravljam da je stariji 22 godine od mene i to nimalo ne utječe na našu vezu. Sviđa mi se kako izgleda ujutro, nije samo zgodan, jako je sladak. Izgleda kao dječačić.", izjavila je za magazin Hello jednom prilikom.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi.

"Nisam bio iznenađen što sam se uspio zaljubiti, nije me to nimalo iznenadilo", priznao je glumac, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

"To uopće nisam očekivao. Bio sam iznenađeno što se toga tiče, ali i sretan. Mislim da je Liam imao šest ili osam mjeseci kada sam upoznao njega i Calistu. I odonda se nismo razdvojili. Vikendom radimo sve što Calista i Liam žele, vozimo se ili idemo na planinarenje. Izgradio sam mu nedavno kućicu za ptice", izjavio je Harrison.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekoć zanosnu plavušu nemoguće je prepoznati: Tužno je gledati nove fotke bivše supruge zvijezde "Spasilačke službe", stigla ju je nesretna sudbina

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene