Kakve ljepotice!

Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sophie Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) +0 Sistine Stallone (Foto: Instagram) Galerija

Sylvester Stallone ne krije koliko se ponosi svojim kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet, koje je dobio u braku sa suprugom Jennifer.

Kćeri legendarnog akcijskoj glumca Sylvestera Stallonea, 22-godišnja Sistine, 24-godišnja Sophia i 18-godišnja Scarlet prava su atrakcija gdje god bile, a svojim pojavama uspješno zasjenjuju slavnog oca.

Pogledaj i ovo Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Prave ljepotice Tko gleda u njega uz takve kćeri? Lice uništio botoksom kao i majka jer je htio ostati mlad, ali njima to ne pada pamet

To im naročito polazi na plažama, gdje osvajaju u minijaturnim bikinijima i pokazuju svoja besprijekorna tijela, a njima se vole pohvaliti i na društvenim mrežama. Njihovi obožavatelji zaključili su da su ljepotu naslijedile od majke Jennifer Stallone, umirovljene manekenke s kojom je glumac u braku od 1997. godine.

Za razliku od njega, supruga i kćeri nisu opsjednute estetskim zahvatima. On je pak s time počeo prije desetak godina, no već je na prvi pogled jasno da je pretjerao i mnogi se pitaju što mu je to trebalo. 

Sistine je odlučila krenuti očevim stopama pa je na filmskom platnu debitirala 2019. godine u hororu "Pakao pod morem 2", ove je godine snimila i film "Ponoć u Switchgrassu", a okušala se i u modnom svijetu poput majke.

Sophia je studirala komunikacije na Sveučilištu Južne Kalifornije, a otvoreno je progovorila o operaciji srca na kojoj je bila 2012. godine zbog urođene mane. Zbog toga je posvećena zdravom načinu života i prehrani, no nakon operacije život joj je postao znatno lakši.

Scarlet je najmlađa od sestara i miljenica je obitelji, a aktivno se bavi atletikom i Sylvester se često hvali njezinim uspjesima.

Inače, obitelj Stallone je prije dvije godine uživala i na našoj obali, posjetili su Dubrovnik, Hvar i Vis, a ljepote Hrvatske dijelile su i na društvenim mrežama, gdje ih prati nekoliko milijuna ljudi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene