Samo želi privući pažnju ili?

Tko se to krije iza ove jezive maske? Poznati glazbenik šokirao prolaznike svojom pojavom!

Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 Galerija

Kanye West, koji je službeno promijenio ime u ''Ye'', ponovno je iznenadio svojim odabirom za izlazak na ulicu.

Kontroverzni reper Kanye West s jezivom gumenom maskom prvi je put  viđen prošlog vikenda dok je nastupao na vjenčanju osnivačice francuskog brenda modnih dodataka D'Estreee, Geraldine Guiotte i Alexandera Arnaulta, sina direktora poznatog brenda LVMH koji se smatra jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Maska poznatom reperu nikako nije pomogla pri izvedbi pjesama na vjenčanju. Navodno je zvučao prigušeno zbog uskog otvora za usta.

Kanye je odlučio ostati pod maskom sletjevši natrag u New York, gdje je viđen u zračnoj luci JFK. Kasnije je snimljen u gradu dok je imao sastanak s bivšim i osuđenim odvjetnikom Donalda Trumpa, Michaelom Cohenom.

Cohen je medijima objasnio da Kanye nosi masku kako bi izbjegao gomile fanova koji ga često oblijeću u javnosti. Gumena maska očito nije pomogla reperu jer je njegov novi modni detalj izazvao reakcije diljem svijeta.

Kanye je bijelu masku iskombinirao s crnom Balenciaga kožnom jaknom, trapericama i visokim gumenim čizmama.

Reper je poznat po svojim neobičnim ispadima otkako se razveo od Kim Kardashian koja je na sudu dobila njihovu vilu vrijednu 60 milijuna dolara.

Ondje živi s njihovom djecom. Također je na meti glazbenih kritičara zbog svojeg novog albuma ''Donda'' koji zvuči, u najmanju ruku, eksperimentalno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Ana Brnabić (Foto: Pixell) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Tko je lijepa partnerica srpske premijerke koja je očarala Johnnyja Deppa? Rijetko se pojavljuje u javnosti, a skupa su već 11 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene