Prošlo 29 godina

Tko nije propuštao "Melrose Place"? Pogledajte kako danas izgleda muški dio glumačke ekipe koja je bila pravi hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grant Show, Andrew Shue, Thomas Calabro i Jack Wagner privlačili su pozornost nježnijeg spola u seriji "Melrose Place", koja se emitirala od 1992. do 1999.

Sapunica "Melrose Place" postala je hit čim se pojavila 1992. na televiziji i donijela je glumcima veliku slavu i neki su je dobro iskoristili. Drugi pak nakon završetka emitiranja u svibnju 1999. nisu imali nove značajne projekte. 

Javnost zna gdje je glavna zvijezda serije Heather Locklear, no manje je poznato gdje je ostatak ekipe, pogotovo onaj muški, koji je bio u sjeni ljepotica. 

Jack Wagner

Jack Wagner (61) pojavio se u trećoj sezoni kao šef osoblja u bolnici, doktor Peter Burns. Nakon što je "Melrose Place" završio, Wagner je devet godina bio dio sapunice "Smjeli i lijepi", u kojoj je utjelovio Dominicka Maronea, a napustio ju je 2012. Glumac trenutačno surađuje s kanalom Hallmark i jedan je od likova njegove serije "When Calls the Heart" te filmske franšize "Wedding March". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Wagner (@jackwagnerofficial)

Wagner je od 1993. do 2006. bio u braku s kolegicom Kristinom Wagner (58), s kojom je dobio dva sina, a od ranije ima kćer Kerry. Jack je 2007. započeo vezu s Locklear, s kojom je glumio u sapunici "Melrose Place" i zaprosio ju je početkom 2011. Raskinuli su zaruke i vezu nakon četiri godine, u studenom 2011. 

Grant Show

Grant Show (58) započeo je svoju glumačku karijeru u seriji "Beverly Hills, 90210" kao zločesti dečko Jack Hanson kojeg je igrao i u "Melrose Placeu". Glumio je u nizu serija, među kojima "Swingtown", "Point Pleasant" i "Dirt", a 2017. je postao dio ekipe remakea hit-sapunice "Dinastija", u kojoj je utjelovio tajkuna Blakea Carringtona. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grant Show (@grant_show)

Tijekom snimanja serije "Melrose Place" bio je u vezi s kolegicom Laurom Leighton, a ubrzo nakon kraja emitiranja su prekinuli. Grant se 2004. oženio spisateljicom Pollyannom McIntosh (41). Razveli su se 2011. i već 2012. glumac se oženio kolegicom Katherine LaNasom (54), s kojom je dvije godine kasnije dobio svoje jedino dijete, kćer Eloise (6). 

Andrew Shue

Andrew Shue (53) u seriji "Melrose Place" utjelovio je jednog od glavnih likova Billyja Campbella, mladog pisca koji se želi sam probiti i ostvariti uspjeh. Nakon završetka serije Andrew nije imao nekakvih uspjeha u glumačkom svijetu i samo je pomogao sestri u produkciji filma "Gracie" 2007. 

Shue se bacio u poduzetničke vode i jedan je od sukreatora internetske stranice CafeMom.com, a pokrenuo je i neprofitnu organizaciju Do Something koja inspirira mlade da naprave pozitivnu promjenu u svom životu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Robach (@ajrobach)

Andrew je od 1994. do 2009. bio u braku s Jennifer Hageney te je s njom dobio sinove Nathaniela (23), Aidana (21) i Wyatta (16). Godinu dana kasnije se oženio voditeljicom Amy Robach (47). 

Thomas Calabro

Thomas Calabro (61) bio je dio serije "Melrose Place" od početka do kraja kao doktor Michael Mancini. Pojavio se u nizu serija, među kojima su "Glee", "NCIS", "Castle", a posljednja je "The Last Ship". 

Od 1993. do 2005. je bio u braku s Elizabeth Pryor s kojom je dobio troje djece. Thomas je 2015. oženio Lisu Calabro. 

Doug Savant

Doug Savant (56) napravio je veliki iskorak u televizijskom svijetu odigravši homoseksualnog socijalnog radnika Matta Fieldinga u "Melrose Placeu". Nakon toga je dobio jednu od glavnih uloga u ABC-evoj seriji "Kućanice" te je kasnije gostovao u "NCIS-u" i "Luciferu". 

Savant je od 1998. u braku s kolegicom iz "Melrose Placea" Laurom Leighton (52) te imaju kćer i sina. Glumac je s bivšom suprugom Dawn Dunkin dobio dvije kćeri. 

Rob Estes

Rob Estes (57) postao je dio serije "Melrose Place" u petoj sezoni kao restaurator Kyle McBride, no ranije je gostovao kao potpuno drugi lik. Rob je od 2008. do 2013. glumio u remakeu kultne serije "Beverly Hills, 90210" pod nazivom "Novi klinci s Beverly Hillsa" i utjelovio Harryja Wilsona. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Estes (@robestes8)

Rob se 2006. nakon 14 godina braka razveo od kolegice iz "Melrose Placea" Josie Bissett (50), s kojom ima sina i kćer. Glumac se 2010. oženio učiteljicom i surfericom Erin Bolte i godinu dana kasnije dobili su sina Makaija. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene