Što će on odlučiti?

Deppu nude čak 300 milijuna dolara da se vrati ulozi koja ga je obilježila: ''Nadaju se da će im oprostiti!''

Johnny Depp Johnny Depp Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp i Kate Moss Johnny Depp Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Johnny Depp i Kate Moss +14 Camille Vasquez i Johnny Depp Galerija

Johanny Depp vraća se svojim glumačkim vodama nakon što je pobjednički izašao sa suđenja s bivšom partnericom Amber Heard.

Glumac Johnny Depp(59) vraća se svojoj glumačkoj karijeri nakon što je pobijedio u sudskoj borbi protiv bivše partnerice Amber Heard.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Navodno će nastaviti snimati novi dio popularnog filma "Pirati s Kariba" nakon što su ga 2018. godine izbacili sa seta.

Bio je glavni glumac u svih pet serijala Pirata s Kariba, a njegova zadnja uloga bila je 2017. godine u filmu "Mrtvaci ne pričaju priče".

Blizak izvor izjavio je da je Depp nakon suđenja dobio ponudu od Disneya za nastavak Pirata s Kariba u vrijednosti od 300 milijuna dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALUETAINMENT (@valuetainment)

"Zvali su ga prije samog suđenja s Amber. Zanimalo ih je želi li nastaviti snimati serijal Pirata s Kariba", izjavio je izvor.

Također, bliski izvor izjavio je da je u pripremi i još jedan projekt za Disney Plus: "Dogovor je navodno da se Johnny Depp vrati kao Jack Sparrow".

"Ono što vam mogu reći jest da je studio već izradio nacrt za film o Jacku Sparrowu pa se iskreno nadaju da će im Johnny oprostiti i vratiti se kao njegov kultni lik", dodao je.

Rekao je i da filmska kuća radi na ugovoru od 301 milijun dolara, kako bi nagovorili Deppa da se vrati, a također mu nude i donaciju za dobrotvornu organizaciju po glumčevom izboru kao gestu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 3 +15 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Celebrity Šuput skočila u naručje domaćeg ljepotana koji je već oborio s nogu i Nives Celzijus: "Da vidim kako mi stoji"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sinovi ravnice predstavili novu pjesmu - 1 Sinovi ravnice predstavili novu pjesmu - 2 Sinovi ravnice predstavili novu pjesmu - 3 +0 Sinovi ravnice predstavili novu pjesmu - 4 inMagazin Pjevač domaćeg hit-benda ovog ljeta postaje otac po prvi put: ''Sin stiže, nasljednik!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene