Tužno...

Ludo su se voljeli više od 30 godina, a jednu od naljepših ljubavnih priča prekinula je obiteljska tragedija

John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) +0 John Travolta (Foto: Getty Images) Galerija

John Travolta u jednom od posljednjih intervjua prisjetio se svoje pokojne supruge Kelly Preston, koja je preminula u srpnju prošle godine.

Američki glumac John Travolta prije godinu dana ostao je bez supruge i majke svoje djece Kelly Preston, koja je nažalost preminula nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke koju je vodila u tajnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Hoće li se i oni priključiti? Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su Beckhamove, pa našli novog prijatelja u slavnom glumcu i zagovorniku kontroverznog pokreta

67-godišnji John ovih je dana odlučio progovoriti o toj bolnoj temi i poručio kako je to njegovo osobno iskustvo i kako je važno da se drugi ne poistovjećuju s njim.

"Najvažnije što možete učiniti, a da biste pomogli nekome tko žaluje jest to da im omogućite da to prožive na svoj način i da se ne poistovjećujete s njima. To je moje iskustvo", izjavio je za španjolski magazin Esquire.

Dodao je i kako se trenutačno najviše fokusira na djecu koju je dobio s Kelly, 21-godišnju Ellu i 10-godišnjeg Bena, a par je imao i sina Jetta, koji je preminuo 2009. godine kada mu je bilo samo 16 godina.

"Osigurat ću budućnost svojoj djeci i pomoći im da se u životu bave onime što žele. To sada radim s Ellom i njezinom filmovima, učim je svemu u toj profesiji. Ben ima jedva deset godina i želim mu pomoći da evoluira jer je pred njim cijeli život", objasnio je glumac.

Priznao je i kako mu je iskustvo sa slavom na neki način pomoglo da se bolje prilagodi pandemiji koronavirusa. Obrazložio je to tako što je kao holivudska zvijezda ponekad morao živjeti kao u zatvorenoj morskoj školjci.

Tužnu vijest o ženinoj smrti objavio je u srpnju prošle godine na Instagramu.

"Teška srca vas obavještavam da je moja lijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju borbu s rakom dojke. Obitelj i ja ćemo zauvijek biti zahvalni liječnicima i medicinskom osoblju, svima koji su pomogli, mnogima prijateljima i voljenima koji su bili uz nju. Kellyna ljubav i život ostat će zapamćeni", napisao je tada John i šokirao javnost jer samo su njima bliske osobe znale za Kellynu bolest. Preston je u trenutku smrti imala samo 57 godina.

John i Kelly  upoznali su se 1989. godine na snimanju filma "Stručnjaci". Pred oltar su otišli dvije godine kasnije, a bili su jedan od onih parova koji je svakim pojavljivanjem u javnost izazivao tračak ljubomore kod mnogih. Voljeli su se dugo godina, a u ljubavi ih nisu pokolebale ni brojne tragedije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene