Tko bi rekao?

Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney otkrio je nepoznate detalje o prosidbi svoje supruge Amal Clooney, kojoj je, kako se čini, trebalo neko vrijeme da prihvati njegovu ponudu.

Bivši najpoželjniji neženja na svijetu i holivudska zvijezda George Clooney priznao je kako je njegov život postao nepovratno bolji od onoga trenutka kada je upoznao svoju suprugu Amal Clooney.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Danas 59-godišnji glumac unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njome promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je.

Nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadile je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže da. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

George i Amal vjenčali se u povijesnoj venecijanskoj palači u Italiji Ca' Farsetti u rujnu 2014. godine, samo pet mjeseci nakon zaruka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene