uživa u bračnoj idili

Šarmirao je 39 godina mlađu studenticu i u tajnosti se vjenčao s njom, zli komentari ga nimalo ne zanimaju

Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) +1 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Dennis Quaid i Laura Savoie šokirali su mnoge odlukom da će se vjenčati, a istaknuli su kako je to bila ljubav na prvi pogled i ne obaziru se na zle komentare.

Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvijezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav te ne mare za zlobne komentare. Jedan od njih je i šarmer Dennis Quaid koji je osim bogate karijere imao i bogati ljubavni život. Pred oltar je stao četiri puta, a posljednja odabranica njegova srca je studentica Laura Savoie s kojom se vjenčao prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Kleknuo na Havajima Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

67-godišnji Dennis i 28-godišnja Laurie vjenčali su se u tajnosti prošle godine u Santa Barbari. Na ceremoniji su bili samo oni i pastor kao svjedok. Dennis je pred Lauru kleknuo tijekom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu prd oltar.

"Volim njezin karakter, njezinu inteligenciju, svjetonazor, a naravno i ljepotu", izjavio je Dennis u intervjuu za People kasnije.

Glumac je studenticu poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Dennisa te da to ništa ne može promijeniti.

Quaidu je to inače četvrti brak. S P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine vjenčao se s Meg Ryan, koja mu je rodila sina Jacka, no razveli su se 2000. godine. Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberly Buffington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a prije Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene