Neki kažu šteta

Nekad se o njoj pričalo zbog ovih nezaboravnih scena, a danas je zbog očitog detalja postala predmet čuđenja i nevjerice

Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore proslavila je 59. rođendan, a mnogi se su prisjetili njezine prirodne ljepote koja je ostala u sjeni tretmana pomlađivanja.

Holivudska glumica Demi Moore ovih je dana proslavila 59. rođendan, a mnogi su se tim povodom prisjetili nekih njezinih najpoznatijih uloga i filmova koji se rado gledaju već desetljećima.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Jedan od njih svakako je film "Ghost" iz 1990. godine u kojem je uz Demi glavnu ulogu odigrao i Patrick Swayze, a scene koje su zajedno snimili postale su nezaboravne. Jedan od razloga bila je Demina prirodna ljepota, a koja je ovih dana postala česta tema tek kao sjena ili ono što je od nje ostalo.

Glumica tijekom posljednjih nekoliko mjeseci veliku pažnju plijeni svojim izgledom i njezini su obožavatelji zaključili kako je jedna od onih zvijezda koja je očigledno posegnula za tretmanima pomlađivanja i pretjerala s njima, čemu svjedoče njezine fotografije.

Sve je počelo još početkom ove godine kada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom, no malo tko ju je uspio prepoznati na prvi pogled.

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", bili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja koji su se tada proširili društvenim mrežama.

Slične reakcije izazvalo je i jedno od njezinih posljednjih pojavljivanja u javnosti i to na promociji jedne knjige u Los Angelesu i mnogi su ponovno zaključili da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +4 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda nije odoljela selfieju s jednom od najvećih zvijezda današnjice, a njezini fanovi zaključili da su obje prekrasne!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Celebrity Za tešku dijagnozu kćeri tragično preminulog glumca nitko nije znao, a onda je objavila fotografiju iz bolnice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene