Bila je opsjednuta njime

Kralju popa se ponudila da će mu roditi djecu, a evo kako su se upoznali i što se zapravo između njih događalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Debbie Rowe je Michaela Jacksona upoznala dok je radila u dermatološkoj ordinaciji, a oduvijek je bila njegova obožavateljica. Htjela mu je roditi djecu, ali samo zbog svoje koristi.

Debbie Rowe američka je dermatologinja koja je u centar medijske pažnje došla zbog braka s pop-kraljem Michaelom Jacksonom.

Pogledaj i ovo showbuzz nije ni važno 'Michael možda nije moj otac, ali ogojio je mene, mog brata i sestru!'

Rowe je odrasla u saveznoj državi Washington, a odgajala ju je majka uz pomoć bake, obzirom da je otac ostavio njihovu obitelj prije njezina drugog rođendana. Zbog prvog supruga Richarda Edelmana 1982. godine se probratila na židovstvo, no njihov brak je potrajao samo šest godina.

Michaela Jacksona upoznala je dok je radila u dermatološkoj ordinaciji Arnolda Kleina, koji je liječio kralja popa u to vrijeme. Godinama kasnije prisjetila se njihova susreta. Ispričala je kako je Jackson nakon razvoda od Lise Marie Presley bio uvjeren kako možda nikada neće postati otac. Rowe je bila njegova velika obožavateljica i predložila mu je da mu ona rodi djecu.

Presley je kasnije govorila kako je znala da Debbie želi osvojiti Jacksona te da je bila opsjednuta njime.

Debbie Rowe i Michael Jackson 1996. godine su objavili da čekaju prvo dijete, a pred oltar su stali u studenom iste godine. Prince Jackson na svijet je došao u veljači 1997. godine, a godinu kasnije rođena je i njihova kći Paris Jackson. Njihov brak izazvao je brojne kontroverze jer su u javnost izlazili brojni detalji njihove veze.

Rowe je sama kasnije rekla kako nikada nije imala odnose s kraljem popa, već da je ostala trudna zahvaljujući umjetnoj oplodnji, a donor nikada nije otkriven. Oboje su priznali da je njihov brak bio isključivo ekonomskog karaktera. Rowe je htjela novac, a Jackson je htio djecu.

Godinama je Debbie govorila kako je izrazito privatna osoba te joj popularnost zbog braka s kraljem popa nije nikada "sjela". Par se rastao 1999. godine, a Jackson je preuzeo potpunu odgovornost nad djecom. Upravo Debbie potpisala mu je potpuno skrbništvo. Zbog brojnih nesuglasica, Michael Jackson je nekoliko puta završio na sudu s majkom svoje djece, a platio joj je na desetke tisuća dolara tijekom godina.

Nakon Jacksonove smrti, Rowe je putem suda dobila pravo povremeno posjećivati djecu, no s njima do danas nije ostvarila nikakav odnos.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 KC Osborne Celebrity Uživala u koktelima uz bazen, ali onda joj je dekolte počeo raditi probleme, a i gaćice je stalno morala popravljati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene