Neprepoznatljiv

Ovo je jedan od najseksi muškaraca današnjice, a njegova zapanjujuća transformacija ostavlja bez teksta

Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) +0 Colin Farrell (Foto: AFP) Galerija

Colin Farrell izgleda u potpunosti neprepoznatljivo u ulozi Pingvina u novom filmu o Batmanu.

Najnovija transformacija zločestog dečka Hollywooda, 44-godišnjeg Colina Farrella doista ostavlja bez daha sve obožavatelje sedme umjetnosti jer je doista neprepoznatljiv ispod maske i kostima u kojima provodi sate i sate.

Pogledaj i ovo Colin Farrell Nostalgično i retro Ako želite gledati Colina Farrella u ulozi usamljenog detektiva serija "Sugar" pravi je izbor za vas, on je izvrstan u ulozi, ali...

Naime, slavni irski ljepotan u najnovijem filmu o Batmanu glumi zlog Pingvina iliti Oswalda Cobblepota, a društvo mu u filmu prave i Robert Pattinson kao čovjek šišmiš te Zoe Kravitz kao žena mačka. U najnovijem izdanju Colin je bitno drugačijeg izgleda, nema ni traga njegovoj lijepo definiranoj čeljusti, kao ni isklesanom tijelu.

Ekipa je ponovno snimljena na setu, a pandemija koronavirusa nekoliko ih je puta zaustavila i pomaknula datum premijere dugoočekivanog filma, pa bismo ga prema posljednjim informacijama u kinima trebali gledati tek 2022. godine.

Film "Batman" s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi navodno će biti prava poslastica za ljubitelje čovjeka šišmiša i njegove avanture, a dok se već sada dive njegovoj interpretaciji, mnogi ne prestaju pričati o 44-godišnjem Colinu i njegovoj ulozi Pingvina.

Uz Pattinsona, Farrella i Kravitz u filmu glume i Jeffrey Wright kao policijski zapovjednik James Gordon i John Turturro kao Carmine Falcone.

34-godišnji Robert isprva se našao na meti kritika i mnogi su sumnjali u njegovu interpretaciju Batmana, no čini se da su sada sve sumnje otklonjene, a neki su već uvjereni kako će svojom izvedbom nadmašiti svoje prethodnike Christiana Balea i Bena Afflecka.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene