Atraktivni par

Bivše je varala bez pardona i priređivala im neugodna iznenađenja, a obuzdati ju je uspio tek seksi snagator

Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) +2 Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Pataky proslavila je 45. rođendan, a njezin suprug nije propustio priliku da joj ga čestita na društvenim mrežama i oduševi obožavatelje.

Australski glumac Chris Hemsworth oduševio je obožavatelje rođendanskom čestitkom koju je posvetio svojoj osam godini starijoj supruzi, španjolskoj glumici Elsi Pataky na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

37-godišnji Chris posvetio je Elsi za njezin 45. rođendan nekoliko fotografija na Instagramu, a pritom se pohvalio i mišićima na kojima mu mogu pozavidjeti i brojni mlađi kolege.

"Sretan rođendan, ljepotice", napisao je Chris uz objavu i emotikon srca, a najviše pažnje izazvala je upravo fotografija na kojoj grli Elsu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

"Ne bi mi smetalo da i mene tako zagrli", "U četvrtak mi je bio rođendan, možeš li i mene tako držati u naručju?", "Ovo je jedna jako sretna dama", "Prijavljujem se za zagrljaj", "Predivan ste par", neki su od komentara njegovih obožavatelja.

Chris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci iste godine i od tada su u sretnom braku. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, točnije u Byron Bay, gdje odgajaju 8-godišnju kćer Indiju Rose i 7-godišnje blizance Sashu i Tristana.

Tamo su sagradili luksuznu megavilu čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijuna dolara i njihov je dom iz snova.

Prije Chrisa Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Htio ju je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža te se odmah vratio kući.

S Adrienom Brodyjem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Chrisa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Celebrity Modrić objavio fotku s odmora u Hrvatskoj, fanovi ga usporedili s legendarnim glazbenikom, jasno je i zašto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene