Nikome nije svejedno

Povratak kandidata i dalje je vruća tema, neki su bili i ljuti: "Imam osjećaj da sam se vratila tri koraka unatrag''

Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 7 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 7 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 8 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 7 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 6 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 5 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 4 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 3 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 2 +0 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 1 Galerija

Žiri je tijekom analize gastroduela kandidate pitao za povratnike – Karmen Jurčić, Tihomira Bježančevića i Tomislava Markovića, zanimalo ih je kako su se snašli i kako se osjećaju.

Karmen i Tihomir zaključili su kako im nije bilo teško priviknuti se na povratak, ali Tomislav je priznao da mu je trebalo neko vrijeme: ''Nisam bio na 100 posto MasterChef modea, ali ekipa mi je pomogla da se vratim'', rekao je Tomislav.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Plavi tim ipak je primijetio kako povratak nije prošao baš sasvim glatko za njihovog člana tima. Tihomir je, naime, umjesto ulja u salatu ulio vino, što su nasreću brzo riješili.

Ostali kandidati nisu bili baš sasvim zadovoljni njihovim povratkom.

''Imam osjećaj da sam se vratila tri koraka unatrag'', rekla je Zvijezdana, a Roko je priznao da je zbog njihovog povratka bio ljut.

''Da bi se vratio na poziciju na kojoj si bio moraš se još truditi da bi se opet vratio na poziciju na kojoj si bio'', smatra Roko.

Povratnici su priznali da nije ni njima svejedno obzirom na to da su se već bili vratili svojim obiteljima, a sada su se opet od njih oprostili i moraju se priviknuti na taj natjecateljski duh.

''Utrka je bila tijesna, stvarno tijesna. Konzumovi radnici ocijenili su vaše marende'', rekao je Stjepan. Zbrojem svih bodova, crveni je tim pobijedio za svega jedan bod.

''Grozno je izgubiti s jednim bodom manje, ali tako je'', rekla je Ema.

Crveni tim dobio je pohvalu žirija za juhu kazavši kako je to najbolja juha koju su probali u MasterChefu, a nagrađeni su
slobodnim poslijepodnevom u MasterChef vili, ali ondje ne idu sami. S njima ide Melkior Bašić.

''Pošto ste kuhali gablece, sad ću ja vama kuhati gablec. Sigurno ću trebati asistenciju'', rekao je Melkior.

Plavi tim ostao je kako bi se vidjelo tko će od njih imati imunitet, ali prije toga Ema je odlučila da će imunitet koji je dobila od žirija pokloniti Tihomiru.

''Svoj imunitet ću dati Tihomiru koji je uletavao svugdje. Dolazio je do mene konstantno i pitao me sve, ništa nije radio na svoju ruku. Time mi je pokazao poseban respekt'', objasnila je Ema svoju odluku koju nije lako donijela te je za savjet čak pitala i žiri.

''Nisam se iznenadio jer znam da sam napravio puno posla i da nisam išao na varijantu da neću ništa reći pa se neće imati materijala za nominacije, ali iznenađen sam dijelom jer sam povratnik i bio sam dva tjedna pošteđen svega'', komentirao je Tihomir.

Dok je on sve mirno promatrao s galerije, kandidati su se za imunitet borili u dvije faze. U prvoj fazi izazova imali su nekoliko desetaka začina te su ih morali prepoznati u kratkom vremenu. U drugoj fazi morali su pomoću začina napraviti jelo.

''Od kad sam došao u MasterChef nekako priželjkujem taj izazov sa začinima. Ne zato što sam superioran u odnosu na druge, nego mi je jednostavno taj koncept super'', rekao je Roko.

Najbolji je u ovom izazovu bio Roko, a nakon njega Zvijezdana, pa Ana i Ema, tako da su Roko i Zvijezdana mogli u sljedeću fazu.

U njoj su morali napraviti savršeno pržena i savršeno začinjena dva krilca. S obzirom na kratko vrijeme, žiri ih je upozorio da pripaze da piletinu ne posluže sirovu. Zvijezdana je u svojoj piletini koristila limetu, soju i đumbir.

''Jako lijepa boja, moram priznati'', pohvalio je vizualni dio Stjepan. Upravo je to bila dobitna kombinacija začina jer Zvijezdana je odnijela pobjedu u ovom izazovu i time osvojila imunitet.

''Bio sam najjači u prepoznavanju začina, ali na kraju mi to nije ništa značilo. Tako da sam razočaran'', rekao je Roko kojeg ćemo s Emom i Anom gledati u eliminacijskom izazovu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene