To mu je dragocjeno

Kažu da stari poput vina, a on svoje vlastito reklamira zanimljivim fotografijama na imanju vrijednom 60 milijuna dolara

Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: Screenshot) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Brad Pitt je lansirao novu kampanju za vlastito vino Miraval Rose koje proizvodi na luksuznom imanju u Francuskoj u sklopu kojeg ima i vinograde.

Holivudski glumac Brad Pitt još nam je jednom pokazao kako za njega uistinu vrijedi uzrečica "stari poput vina" i to prilikom snimanja nove kampanje za svoje vino Miraval Rose.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Na fotografiji kojom reklamira vino 57-godišnji Brad se opušteno izležava pokraj bazena odjeven u donji dio trenirke i džemper, dok na glavi nosi šešir i sunčane naočale te uživa upijajući zrake sunca.

Brad Pitt i njegova bivša supruga Angelina Jolie godinama već proizvode vlastito vino na francuskom imanju Chateau Miraval, gdje su i vjenčali 2014. godine i gdje je on nedavno odveo mlađahnu manekenku Nicole Poturalski s kojom je bio u kratkoj romansi. Nakon što se razveo od Angeline 2016. godine, vinograd je ostao sporna stavka oko koje je pravna borba navodno potrajala sve do prošle godine.

"Sve je stalo zbog Miravala. Angelina želi da joj se ta imovina dodjeli u cijelosti jer je njezina ideja bila da kupe to imanje", izjavio je anonimni izvor za US Weekly 2019. godine.

Bivši supružnici kupili su sporno imanje od 1100 hektara 2011. godine po cijeni od 60 milijuna dolara, a navodno su na njegovu obnovu potrošili još dodatnih 10 do 12 milijuna. Nikako ga ne planiraju prodati već ga čuvaju za svoje šestero djece.

"To je ulaganje za njhovu obitelj i djecu. Imaju dugoročne planove i upravo smo objavili rezultate najnovije berbe rosea koje će se naći u bocama pod imenom "Pitt, Jole i Perrin", izjavio je prije nekoliko godina njihov osobni vinar Charles Perrin.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice +6 In Magazin: Hrvatske trudnice inMagazin Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene