Kratka priča

Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele

Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Platforma X 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Galerija

Blake Lively i Leonardo DiCaprio imali su kratku romansu neposredno prije nego što se ona zaljubila u sadašnjeg supruga Ryana Reynoldsa.

Jedna od najvećih celebrity priča u posljednjih 10 godina svakako je bila kratka romansa glumaca Blake Lively i Leonarda DiCaprija.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki miljenik žena! Prizor naočitog glumca s kćeri topi srce, a njegovo je odavno osvojila ljepotica s kojom je vezu započeo na smiješan način

Bilo je to 2011. godine kada je slavni oskarovac skrenuo sa svog ljubavnog puta prepunog dugonogih manekenki kako bi osvojio plavokosu Blake Lively, zvijezdu teen serije "Tračerica". Bilo je to i neposredno prije nego što je glumica osvojila još jednog poželjnog holivudskog ljepotana, Ryana Reynoldsa, koji joj je danas suprug i s njim ima tri kćerkice.

Par se zabavljao svega 5 mjeseci, a prvi su put uhvaćeni zajedno na jednoj jahti u Cannesu nakon njegova prekida 5-godišnje veze s izraelskom ljepoticom Bar Refaeli.

Par je otad viđen u Disneylandu, vožnji biciklima po New Yorku, u posjetu Australiji, ali i u romantičnoj Veneciji, a momentalno su počele priče kako bi se najpoznatiji holivudski neženja mogao napokon skrasiti jer je Blake drugačija. Ipak, par je prekinuo nakon nekoliko mjeseci, a Leonardo se vratio omiljenom hobiju – lovu na modele.

Prve koje su pale nakon Blake bile su anđelice Victoria's Secreta Erin Heatherton i Toni Garrn, no ni s njima nije dugo potrajalo. Ipak, od 2017. godine u zagrljaju ga čvrsto drži 22-godišnja glumica i model Camila Morrone, od koje se ne odvaja i koja je, vjerovali ili ne, brineta.

Podsjetimo, između Blake i Ryana zaiskrilo je na dvostrukom spoju na koji su oboje došli s drugim partnerima. Ipak, par se upoznao više od godinu dana ranije na setu zajedničkog filma, no i tada su oboje bili u vezama.

Nakon tog neugodnog spoja par je postao nerazdvojan, a prije nekoliko tjedana stigla je i treća kruna njihove ljubavi, treća kćerkica, i to u potpunoj tajnosti.

Tko zna, možda ćemo i Leonarda uskoro gledati u ulozi supruga i oca, jedinoj u kojoj ga dosad nismo vidjeli. 

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene