Objavili natječaj

Beyonce i Jay-Z daju doživotne karte za koncerte fanovima veganima

Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 4 Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 3 Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 2 +0 Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 1 Galerija

Pjevačica je taj natječaj objavila ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint.

Glazbene zvijezde Beyonce i Jay-Z daju svojim obožavateljima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamjenu za jednomjesečni prelazak na vegansku prehranu.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Pjevačica je objavila taj natječaj ovaj tjedan na Instagramu, gdje ima 123 milijuna pratitelja, u znak potpore projektu Greenprint, koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan utjecaj na okoliš tako da usvoje prehranu temeljenu na namirnicama biljnog porijekla.

Beyonce je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi te da ponedjeljkom neće jesti meso, dok je Jay-Z obećao da će jesti dva obroka dnevno temeljena na biljnoj prehrani.

Taj je projekt zamisao Beyonceina osobnog trenera Marca Borgesa, koji je u prosincu objavio knjigu "The Greenprint", u kojoj objašnjava svoju biljnu prehranu i plan vježbanja. Pjevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu.

Studija u časopisu Science objavljena u lipnju prošle godine zaključila je kako bi izbjegavanje mesa i mliječnih proizvoda omogućilo smanjivanje utjecaja na okoliš.

Prema pravilima natječaja, jedan obožavatelj dobit će dvije karte za službenu koncertnu turneju Beyonce i/ili Jay-Z za idućih 30 godina.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene