Vratila se!

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie u iskrenom intervjuu za britanski Vogue otkrila je neke dosad nepoznate detalje o odnosu sa svojom djecom.

Holivudska glumica Angelina Jolie pozirala je za novu naslovnicu britanskog izdanja časopisa Vogue, i to u okruženju vlastitog doma i pritom nakon dugo vremena dala intervju u kojem je otkrila neke nepoznate detalje svog majčinstva i odnosa sa svojom djecom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

45-godišnja Angelina, koja trenutačno izgleda bolje nego ikad, priznala je da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom djecom i da joj mi mirno sjedenje nikada nije dobro išl, te da joj sve šestero djece pomaže u majčinstvu.

Fotografije njezina doma pogledajte ovdje. 

Glumica s bivšim partnerom i glumcem Bradom Pittom dijeli 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, i zaključila je kako ju je njezina obitelj na neki način izliječila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

"Mirno sjedenje nikada mi nije dobro išlo. Iako sam oduvijek željela imati puno djece i uvijek sam se zamišljala kao Jane Goodall, koja uz to putuje džunglom, nisam to zamišljala na neki tradicionalan način. Imam osjećaj kao da mi nedostaju sve vještine da budem tradicionalna majka koja bude kod kuće. Snalazim se jer su mi djeca poprilično izdržljiva i pomažu mi, ali uopće nisam dobra u tome", izjavila je Angelina.

Angelina je 2016. godine prekinula s 57-godišnjim Bradom nakon što su u braku proveli dvije, a u vezi prije toga čak 12 godina. Nakon žestoke borbe oko skrbništva nad djecom danas tvrde da su u boljim odnosima što se toga tiče, isto kao i financija.

Glumica je priznala da trenutačno ne zna je li u potpunosti sretna, ali inzistira na tome da ima pozitivan pogled u budućnost.

"Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše obitelji. Krv koja se poput leda polako topi  vraća se u moje tijelo. Veselim se pedesetima i osjećam da ću napraviti još jedan korak naprijed. Iako, neki dan smo bili na trampolinu i djeca su me upozorila da moram paziti da se ne ozlijedim, a ja sam pomislila: Bože, nije li to smiješno? Bila sam akcijska glumica, a sada mi djeca govore da siđem s trampolina jer ću se ozlijediti", otkrila je glumica.

Dodala je i kako vjeruje u mladost u ljudima te da tako jasnije vidi razliku između dobra i zla.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Ćorluka pokazao kako izgleda njegova savršena večer: "Moji dečki uvijek blizu jedan pored drugoga"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene